ESPECIAL
Especial Màsters Oficials 2016
Juny 2016
-
Especial Màsters Oficials 2016
Màsters oficials: troba l'adequat per a tu
Et planteges estudiar un màster? La formació de postgrau et servirà per especialitzar-te, ampliar i consolidar la teva formació i millorar les teves oportunitats laborals.
 
L'estudi "Datos y cifras del Sistema Universitario Español" publicat per el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport mostra que el número d'estudiants matriculats a un máster oficial ha crescut un 5,5% durant el curs 2013-2014.
 
En aquest especial t'oferim informació sobre com triar un màster i els màsters oficials Erasmus Mundus per estudiar a l'estranger.
 
Tria el màster que necessites
Actualment existeixen més de 4000 màsters, i algunes universitats ja estan oferint programes de doble màster. Davant d’aquesta gran oferta formativa, triar no és una tasca fàcil.

Les següents preguntes t'ajudaran a escollir el teu màster. Tot i que puguin semblar bàsiques són útils per enfocar la teva cerca i argumentar la teva tria.
 
Llegir més
Publicitat
-
Estudiar a l'estranger: Màsters oficials Erasmus Mundus
No trobes el teu màster aquí? Amplia horitzons i cerca entre l'oferta internacional. El programa de màsters oficials Erasmus Mundus ofereix la possibilitat de cursar un màster d'excel·lència acadèmica a l'estranger amb possibilitat de beca.
 
Descobreix les principals característiques del programa, els requisits per accedir-hi i els avantatges d'estudiar a l'estranger.
 
Llegir més
Síguenos en:
Carrer Aragó, 631-633 08026 Barcelona (Spain)
© Copyright Educaonline S.L. 1998-2024
Atenent a la nomativa establerta per la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, 15/1999 de 13 de desembre, els informem que les dades que figuren en aquesta comunicació es troben incloses en un fitxer automatitzat propietat D'EDUCAONLINE, S.L., en l'exercici dels drets d'accés, rectificació, cancel.lació o oposició, podran dirigir-se en qualsevol moment a l'esmentada entitat, a l'adreça de Carrer Aragó 631, 08026 de Barcelona.

D'acord amb l'establert a la Llei 34/2002, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, vostè rep aquesta news perquè s'ha donat d'alta i ha sol·licitat la recepció de la mateixa. En cas que no vulgui rebre-la, pot donar-se de baixa de la llista de correu fent click aquí.