Màsters oficials: troba l'adequat per a tu

14/06/2016

Et planteges estudiar un màster? La formació de postgrau et servirà per especialitzar-te, ampliar i consolidar la teva formació i millorar les teves oportunitats laborals.

L'estudi "Datos y cifras del Sistema Universitario Español" publicat per el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport mostra que el número d'estudiants matriculats a un máster oficial ha crescut un 5,5% durant el curs 2013-2014. Destaca l'increment dels estudiants de la branca de ciències socials i jurídiques, degut als màsters habilitants, com el de formació del professorat o el d'advocat, que representen el 30% dels estudiants de màster d'aquesta branca.

En aquest especial t'oferim informació sobre com triar un màster i els màsters oficials Erasmus Mundus per estudiar a l'estranger.
 

Tria el màster que necessites


Actualment existeixen més de 4000 màsters, i algunes universitats ja estan oferint programes de doble màster. Davant d'aquesta gran oferta formativa, triar no és una tasca fàcil.

Les següents preguntes t'ajudaran a escollir el teu màster. Tot i que puguin semblar bàsiques són útils per enfocar la teva cerca i argumentar la teva tria.
 
Els continguts de la nostra secció de màsters i postgraus t'ajudaran a concretar els requisits i criteris de tria. I recorda, no et precipitis amb la teva elecció i tria el màster que realment respongui a les teves necessitats.


Estudiar a l'estranger: Màsters oficials Erasmus Mundus


Saps que a més d'accedir a l'oferta al nostre país pots viatjar per formar-te en un altre país europeu? Amplia horitzons i cerca entre l'oferta internacional. El programa de màsters oficials Erasmus Mundus ofereix la possibilitat de cursar un màster d'excel·lència acadèmica a l'estranger amb possibilitat de beca.

Els màsters oficials Erasmus Mundus són impartits per consorcis internacionals formats per, com a mínim, tres institucions d'educació superior de països de la Unió Europea i associats.

Quines són les principals característiques del programa?
 
Quins beneficis té estudiar un màster internacional?
   

Vídeo recomanat: Què s'ha de tenir en compte per triar un Màster?

 
Comentar
Nom
Correu (No es mostrarà)
Títol
Comentari Límit 500 caràcters. Només pots introduir text sense format HTML.
He llegit i accepto la política de privacitat
Subscriu-te a les nostres publicacions
Cursos Relacionats
El més Llegit
El més nou