Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Serveis d’orientació

Descripció del centre

Campus Training és una institució líder en formació oberta i especialitzada en la inserció laboral dels seus alumnes. Cada any, més de 7.000 persones escullen a Campus Training per formar-se en el que desitgen treballar.
La col·laboració i suport continu amb estaments públics fa del treball de Campus Training una tasca fonamental per a les millores laborals dels milers d'alumnes que han passat pels seus centres. Així ho reflecteix les certificacions oficials amb què compten.

Missió
Campus Training forma futurs professionals que donin una resposta eficaç a les necessitats actuals i futures de l'empresa, combinant adequadament la teoria amb la pràctica empresarial i fent ús de la metodologia oberta recolzada en les noves tecnologies. Els alumnes opten sempre als treballs més especialitzats.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Campus Training Premis i Qualitat
En l'última edició dels Premis Excel·lència Educativa, que promou la Fundació Món Ciutat amb la col·laboració de l'Associació Espanyola d'Escoles de Negocis (AEEN), ha reconegut a Campus Training com el Millor Centre de Formació Professional amb Inserció Laboral 2018, entre d'altres distincions com a Millor Trajectòria en formació Oberta i Inserció Laboral, Millor Grup de formació i Millor Responsabilitat Social en formació. A més de ser Premi Platí al Grup de Formació més Premiat.

Material pedagògic
Campus Training elabora i edita els seus propis materials d'estudi amb la qualitat com a principi. Els millors professionals de creació, disseny, maquetació i producció treballen en la mateixa direcció per satisfer totes les necessitats de cadascun dels seus alumnes.
A l'inici de curs lliuren els continguts i proporcionen totes les eines necessàries (tutora personal, professor especialista, tallers presencials, classes tele-presencials, pràctiques en empreses) per, així, portar de la mà a l'alumne perquè treballi en el que més li agrada.

Campus i seus

CAMPUS Bcn Ronda
Ronda Universitat, nº10 (esquina Balmes)- Principal 1º 08007 Barcelona
CAMPUS Bcn Plaça
Plaça Universitat, nº5 - Principal 2ª 08007 Barcelona
CAMPUS Girona
17002 Girona
CAMPUS Hospitalet
Carrer Major, 10-14, piso 1º, pta 1ªB 08901 L'Hospitalet de LLobregat (Barcelona)
CAMPUS Tarragona
C/ Reding, 8 Principal, 2ª Despacho 6 43001 Tarragona
CAMPUS Terrassa
Passeig del vint-i-dos de Juliol, nº330. 08221 Terrassa (Barcelona)
X