Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

La cita anual de referència per als professionals del sector

El termini per a presentar-se s'allarga fins al 30 de setembre

 

Encara pots participar en la 13a edició dels Premis Educaweb! El termini per a presentar-se als guardons s'amplia. Els interessats en l'orientació acadèmica i professional podran presentar el seu projecte fins al 30 de setembre a les 24 hores, tal com figura en les bases del certamen.

Els premis, creats el 2008 amb la finalitat de posar en valor el treball dels professionals de l'orientació acadèmica i professional, contemplen una gran varietat de situacions en les quals es desenvolupa aquesta activitat, perquè s'accepten propostes aplicades a qualsevol etapa de la vida, en qualsevol àmbit educatiu i de la formació, i en l'àmbit laboral, sempre a favor de la promoció de la igualtat d'oportunitats i en contra de qualsevol mena de discriminació. És per això que es premien les categories següents:

  • Institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions i centres educatius.
  • Professionals.
  • Menors de 35 anys amb projectes no aplicats.
  • Empreses.

Els projectes presentats no han de superar les 10 pàgines i han d'incloure diferents apartats on es justifiqui la iniciativa, s'expliquin els objectius i la metodologia utilitzada, qui són els destinataris i els recursos emprats, entre d'altres.

En les bases de la convocatòria també es detalla quins són els requisits de participació, els criteris que es tenen en compte per avaluar-los i com enviar tota la documentació necessària, entre altres aspectes.
 

Contribuir a l'èxit personal, acadèmic i professional


Cada vegada hi ha més evidències del fet que l'orientació acadèmica i professional contribueix a l'èxit acadèmic i professional i fomenta l'ocupació a través de l'acompanyament personal a l'hora d'explorar les oportunitats laborals, analitzar l'oferta per trobar el millor itinerari formatiu i descobrir i posar en valor el seu potencial. Una orientació efectiva ajuda les persones a desenvolupar tot el seu potencial, les economies a ser més eficients i les societats a ser més justes, tal com sosté l'estudi Investing in career guidance, elaborat l'OCDE, Cedefop i la UNESCO, entre altres organismes.

Per tot això, Educaweb agraeix enormement la seva aportació a institucions i organitzacions que donen suport a aquests guardons en aquesta edició de 2020.
 
  • Patrocinadors: Fundación Bertelsmann, Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya (CDL), Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), D'EP Institut, Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), Universitat Oberta de Catalunya (UOC).
 
  • Col·laboradors: Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOEP-AIOSP), Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), Cuadernos de Pedagogía, Diputació de Barcelona, El Diari de l'Educació. 
 
Les organitzacions que desitgin sumar-se a aquesta iniciativa poden contactar amb Educaweb a través del correu premios@educaweb.com.
 

Educaweb, l'únic portal referent en orientació acadèmica i professional


Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que, des del 1998, facilita als usuaris la informació que necessiten per triar la formació més adequada per desenvolupar el seu projecte professional i de vida. En el portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure. Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut 21 milions de visites durant el 2019, un 27% més que el 2018, i s'hi han registrat uns 250.000 usuaris el darrer any.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 100 milions d'usuaris a l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 70 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat.
 

 

Els guanyadors i patrocinadors de la XII edició dels Premis Educaweb.
Patrocinadors i col·laboradors de la 13a edició
Aiosp
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
Copoe
Cuadernos de Pedagogía
DEP
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Fundación Bertelsmann
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador?