Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

La cita anual de referència per als professionals del sector

Educaweb presenta un repositori amb 400 projectes d'orientació

Educaweb ha presentat un repositori de projectes d'orientació acadèmica i professional durant la celebració de la 13a edició dels Premis Educaweb, celebrada aquest dijous 3 de desembre a les 18.00 hores de manera virtual.

La nova plataforma recull uns 400 projectes d'orientació acadèmica i professional presentats des de l'origen dels Premis Educaweb, el 2008, fins a avui. Es tracta d'un moment important en l'evolució del portal educatiu d'orientació acadèmica i professional, després que es creés el 1998 i s'instauressin els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional el 2008.

"Mai com avui ha estat tan necessària l'orientació acadèmica i professional. La nostra voluntat és que aquest repositori sigui el punt de trobada dels professionals de l'orientació, una de les seves fonts inspiradores per orientar en una realitat d'emergència agreujada per la COVID-19. I ens agradaria que la inspiració també arribés a les administracions i alimentés les polítiques públiques d'orientació", ha explicat Montserrat Oliveras Bagués, directora i cofundadora d'Educaweb.

La plataforma es troba disponible de manera gratuïta i s'hi poden realitzar cerques dels projectes en funció de la categoria premiada, els objectius, les persones destinatàries i l'edició en què es van presentar.
 
Properament inclourem els projectes guanyadors i les entrevistes dels guanyadors i guanyadores, no te les perdis!

 

Gràcies als patrocinadors i col·laboradors 

 
Els Premis Educaweb reben la col·laboració de persones, institucions i organitzacions convençudes que l'orientació acadèmica i professional és un bé públic que hauria de ser d'accés universal que, exercit per professionals de l'orientació, garanteix una presa de decisions fonamentada en el propi projecte, professional i de vida, la qual cosa contribueix, al seu torn, a reduir el fracàs escolar i potenciar les economies eficients i les societats més justes.

Els patrocinadors de la 13a edició son Bagués Masriera, el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya (CDL), el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, D'EP Institut, la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i l'Esport Blanquerna (Universitat Ramon Llull), la Fundació Bertelsmann, el Saló de l'Ensenyament, la Singularity Foundation i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Entre els col·laboradors es troben l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOEP-AIOSP), la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), Quaderns de Pedagogia, la Diputació de Barcelona, l'Editorial Graó, El Diari de l'Educació, la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona i Màxima Formació.
 

La 13a edició dels Premis Educaweb s'ha celebrat de manera virtual.
Premio Educaweb CEPA Paulo Freire
Patrocinadors i col·laboradors de la 13a edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
  copec
Copoe
Cuadernos de Pedagogía
DEP
Diputació Barcelona
Editorial Graó
El diari de l'Educació
Saló ensenyament
Fundación Bertelsmann
MÁXIMA FORMACIÓN
Singularity Foundation
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador?