Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional

La cita anual de referència per als professionals del sector

Ja estan disponibles les bases de la 13a edició

 Educaweb, el portal educatiu especialitzat en orientació acadèmica i professional, llança una nova convocatòria dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, que en aquesta ocasió assoleixen la 13a edició. Els interessats i les interessades en l'orientació acadèmica i professional ja poden consultar les bases del 2020 i presentar el seu projecte orientador abans del 31 de juliol a les 24 hores.

Com es recull en les bases, en el certamen poden participar orientadors i orientadores, professorat, tutors o tutores, tècnics i tècniques d'inserció laboral, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica vinculada a l'orientació acadèmica o professional.

Els projectes poden fer referència a l'orientació acadèmica i professional en qualsevol etapa de la vida, en qualsevol àmbit educatiu i de la formació, i en l'àmbit laboral, sempre a favor de la promoció de la igualtat d'oportunitats i en contra de qualsevol mena de discriminació.

En aquesta edició es mantenen les categories dirigides a professionals, institucions, menors de 35 anys amb projectes no aplicats i empreses, si bé amb alguns canvis en la dotació dels premis, que es poden consultar en les bases dels guardons.

En la convocatòria també es detalla quins són els requisits que han de complir els projectes perquè siguin acceptats com a vàlids, els criteris que es tenen en compte a l'hora d'avaluar-los i com enviar tota la documentació necessària, entre altres aspectes.

Els Premis Educaweb són possibles gràcies a persones, institucions i organitzacions convençudes del valor i la necessitat de l'orientació acadèmica i professional. Si desitges sumar-te a les entitats que donen suport a aquests guardons, et convidem a contactar amb nosaltres a través del correu marketing@educaweb.com.

 

Educaweb, l'únic portal referent de l'orientació acadèmica i professional


Educaweb és un portal especialitzat en orientació acadèmica i professional que des del 1998 facilita als usuaris la informació que necessiten per triar la formació més adequada per desenvolupar el seu projecte professional i de vida. En el portal, que disposa d'un cercador amb més de 30.000 cursos i 20.000 centres de formació, ofereix continguts, eines i serveis d'accés lliure. Educaweb ha aconseguit destacar com a eina essencial per cercar formació i informació; ha rebut 21 milions de visites durant el 2019, un 27% més que el 2018, i s'hi han registrat uns 250.000 usuaris el darrer any.

Educaweb forma part del Grup Educaedu, que disposa de portals de formació que generen una audiència global de pràcticament 100 milions d'usuaris a l'any. Aquestes dades el converteixen en el líder dels cercadors de formació a Espanya i Sud-Amèrica. En concret, el grup ha aconseguit una audiència de més de 70 milions d'usuaris a Espanya, la qual cosa el converteix en el líder del mercat.
 

Els guanyadors i patrocinadors de la XII edició dels Premis Educaweb.
Patrocinadors de la 12a edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
  copec
Saló Futura
Copoe
DEP
Saló ensenyament
Fira Barcelona
Fundación Bertelsmann
UB
Diputació Barcelona
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
itworldedu
Vols ser patrocinador?