Serveis

Campus
Campus virtual

Descripció del centre

El Centre Europeu de Màsters i Postgraus neix amb l'objectiu de donar cobertura a totes aquelles persones que aposten per una formació en línia adaptada al mercat laboral actual. Posem a la teva disposició una àmplia oferta formativa d'especialitzacions de qualitat i a mida, que et permeten una total flexibilitat d'horaris en la teva preparació.
Aval Universitari. Totes les nostres titulacions compten amb una càrrega en crèdits ECTS de la Universitat Fernando Pessoa, que tenen ple reconeixement a tota la Unió Europea. Aquesta certificació de la UFP avala la formació per als futurs professionals.
Convenis amb empreses. Actualment tenim contacte amb multitud d'empreses de diversos sectors. Mantenim convenis que permeten als nostres estudiants desenvolupar pràctiques professionals. Cada any el nombre d'empreses que participen en aquests convenis s'incrementa.
Formació en línia. Conscient de les necessitats dels candidats i amb el propòsit d'oferir la major flexibilitat per a la seva formació, apostem per una metodologia en línia de màxima qualitat. Gràcies al nostre campus virtual, ja no hi ha les habituals barreres espai-temporals de la metodologia presencial.

El mètode CEMP
El Centre Europeu de Màsters i Postgraus és una institució d'àmbit privat que imparteix formació en línia en mestratges d'àrees professionals emergents i d'alta demanda en l'àmbit laboral. Aprofitem tots els avenços tecnològics per oferir una formació de qualitat en tots els nostres màsters i postgraus.
Missió. La nostra missió és dotar a tots els candidats d'una formació basada en l'excel·lència acadèmica. D'aquesta manera, volem contribuir al desenvolupament formatiu dels professionals del futur amb els nostres màsters i postgraus.
Visió. El nostre centre està a l'avantguarda de les noves tecnologies aplicades a la formació. Apostem pel desenvolupament de sistemes d'aprenentatge flexibles i interactius com l'e-learning, una eina molt útil i necessària per a la formació permanent.

Metodologia
El CEMP, en el seu esforç per impartir una formació adequada a les necessitats del mercat laboral actual i de cada un dels nostres usuaris, aposta per dues modalitats de màsters en línia.
Més d'una dotzena dels nostres màsters compten amb una metodologia programada setmanalment:
  • Cada setmana tindràs a la teva disposició classes magistrals en format audiovisual, en què el docent responsable del màster explicarà el tema planificat.
  • Un cop per setmana es durà a terme una resolució de dubtes.
  • Després de visualitzar els vídeos, podràs realitzar una autoavaluació per valorar la teva aprenentatge. A més realitzaràs activitats de desenvolupament per complementar la teva formació que hauràs d'enviar al teu tutor per a la seva correcció.
  • Un cop finalitzat el mòdul procediràs a realitzar l'examen del mòdul corresponent.
A més comptaràs amb diferents ajudes per a l'excel·lència en la teva formació:
Els recursos amb els que podràs explicar en la plataforma en línia com a suport al procés d'aprenentatge són els següents:
  • Bibliografia. Recull de les referències bibliogràfiques corresponents a cada unitat didàctica.
  • Idees claus: Resum que mostra els continguts de més rellevància durant el desenvolupament de la unitat.
  • Diferents documents que permeten l'ampliació de continguts. L'enllaç a aquests documents es troba en les pantalles de continguts. Aquests documents són complementaris als continguts que es mostren en format web per unitat. Mitjançant els mateixos pot aprofundir. S'informarà a l'alumne que la seva lectura és opcional.
  • Calendari. Aquesta eina permet identificar els esdeveniments programats.
  • Missatgeria. Pots enviar i rebre missatges amb el teu tutor.
  • Resolució de dubtes: Tens accés a resolució de dubtes amb el responsable de la formació.
Una altra tipologia que trobaràs en diversos màsters del CEMP és aquella en la qual cada un segueix el procés formatiu totalment al seu ritme, sense una programació setmanal establerta. Un tutor responsable del màster serà l'encarregat de guiar-te, resolent tots els dubtes que se't plantegin.
  • Al principi de cada unitat hi ha un índex, una introducció i uns objectius que et facilitaran una primera visió d'aquest. Posteriorment trobaràs els continguts que es desenvolupen en la pròpia unitat i un resum al final.
  • Disposaràs de diferents continguts didàctics per ajudar a l'assimilació de conceptes. Com a complement als continguts teòrics, disposes d'autoavaluacions que et facilitaran l'estudi i la comprensió de les matèries, per considerar-les aptes cal tenir el 80% de les respostes correctes.
  • En finalitzar cada mòdul hi ha un examen d'avaluació que conté diverses preguntes dels temes als quals fa referència. Per considerar apte cal tenir el 90% de les respostes correctes.
Per què triar-nos?
Oferta formativa nostra oferta de màsters i postgraus es basa en un tipus de formació destinada a tot aquell que necessita flexibilitat i optimització del seu temps. Són estudis dirigits amb una durada mínima de 40 crèdits ECTS destinats a totes aquelles persones interessades en especialitzar-se o reciclar-se professionalment. El catàleg de l'oferta formativa està basat en criteris de qualitat acadèmica, adaptant-se a les demandes actuals i anticipant-se a les necessitats dels perfils professionals emergents.
Metodologia e-learning. Apostem per un aprenentatge 3.0 amb un campus virtual a través del qual l'alumne disposa de les eines de coneixement més innovadores. A través del nostre camp virtual, els estudiants aprenen de forma pràctica i interactiva.
Convenis amb empreses. Mantenim contacte amb prestigioses empreses de diversos sectors que, a través de nombrosos convenis, permeten que els nostres estudiants duguin a terme les seves pràctiques professionals al costat dels millors professionals, posant en pràctiques els coneixements adquirits al llarg de la formació.
Professorat. El professorat del CEMP està compost per un equip multidisciplinari de graduats, diplomats, llicenciats i especialistes de cada àrea, experts en docència i amb una àmplia trajectòria professional. Ells són les persones adequades per guiar l'estudiant, tant per coneixements tècnics com pedagògics, sabent comunicar i transmetre tots els seus coneixements en l'àrea.

Aval Universitari
El Centre Europeu de Màsters i Postgraus CEMP és una institució adscrita a la Universitat Fernando Pessoa. Totes les titulacions són títols propis amb crèdits ECTS (crèdits universitaris oficials del Pla Bolonya). Aquests crèdits tenen ple reconeixement en tota la Unió Europea. Si en algun moment, després de la finalització d'un màster del CEMP, decideixes continuar la teva formació amb estudis de grau, màster oficial o doctorat en l'Espai Europeu d'Educació Superior, aquests crèdits es poden convalidar, facilitant l'accés a formacions universitàries de la pròpia Universitat Fernando Pessoa. En el cas de triar una altra universitat per continuar els teus estudis, els crèdits obtinguts hauran de ser convalidats per la mateixa en funció del seu propi pla d'estudis. Aquest aval de la UFP és un segell de qualitat de tots els nostres màsters i postgraus, el que es tradueix en una alta valoració de la formació del CEMP en el mercat laboral.

Campus i seus

CEMP Barcelona
(Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X