Serveis

Beques
Biblioteca
Campus
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger

Descripció del centre

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) és un centre docent adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) especialitzat en formació sobre els àmbits d'animació i art digital, tecnologies multimèdia i videojocs. Se situa al Campus de la UPC a Terrassa, considerada la segona ciutat universitària de Catalunya. Aquest és un campus urbà, integrat a la ciutat, a la comarca del Vallès Occidental.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Formació capdavantera en animació i art digital, tecnologies multimèdia i videojocs.
Experiència
A més del vessant formatiu, el Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia és un centre pioner en recerca, innovació i desenvolupament de projectes de transferència del coneixement en els àmbits de la imatge i la interacció multimèdia. El Laboratori Audiovisual, el Laboratori d'Aplicacions Interactives Multimèdia i Videojocs, el Laboratori d'Imatge Generada per Computadora (CGI), el Laboratori d'Interacció Humà-Computadora i el Laboratori de Qualitat de la Imatge articulen l'anomenat PENTALAB, el focus des d'on es desenvolupen projectes innovadors i de recerca per a incorporar els últims coneixements en la mateixa docència dels graus i postgraus, i transferir-los als sectors productius i de serveis de l'economia.
Què ofereix aquest centre
El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia imparteix tres títols oficials de grau:
  • Grau en Disseny, Animació i Art Digital.
  • Grau en Multimèdia.
  • Graus en Disseny i Desenvolupament de Videojocs.
A més dels títols oficials de grau, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), a través de la UPC School, també imparteix formació de postgrado relacionada amb les àrees del coneixement del CITM: animació i art digital, videojocs i postproducció.

Campus i seus

Centro de la Imagen y la Tecnología Multimedia (CITM)
C/ de la Igualtat, 33 08222 Terrassa (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X