Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Laboratori
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’esports o d’activitat física
Servei d’idiomes
Serveis d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Col·legi Camino és una escola amb una llarga trajectòria pedagògica que es va iniciar al 1952.
Som una escola per a tothom. Desenvolupem la formació integral amb el compromís d'estar al servei de tota la comunitat educativa.
El nostre objectiu és el d'aconseguir que els nostres alumnes desenvolupin les seves capacitats i habilitats, així com la seva formació humana.
Els nostres alumnes han d'adquirir coneixements i aplicar-los sobre la realitat en un món canviant, utilitzant l'esperit crític i la creativitat.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Anglès
Al final del cicle formatiu l'alumnat haurà desenvolupat les competències necessàries, avalades per acreditacions oficials, per comunicar-se en llengua anglesa en un ampli ventall de contextos laborals i acadèmics.

Noves tecnoligíes
L'ús de les tecnologia dins i fora de l'aula suposa una millora contínua en la tasca docent de professors i en la capacitat tecnològica dels nostres alumnes.

Acompanyament personal i professional
Tractar a cada alumne de forma individual ens permet adaptar-nos millor a les seves necessitats i característiques. Una anàlisi acurada de les competències i habilitats de cada alumne ens permetrà potenciar-les i complementar-les.

Vincles amb empreses
Estar en contacte permanent amb les empreses ens permet adaptar els currículums i continguts dels cicles a les seves exigències, dotant de major empleabilitat els nostres alumnes
Model educatiu
Concertat

Campus i seus

Cicles formatius
Calle la Jota 72 08016 Barcelona
X