Col·legi Camí

Col·legi Camí

Sol·licita informació
 • Any creació
  1951
 • Nombre d'estudiants
  5.900
 • Nombre de seus
  1
 • Nombre de cursos
  8

Col·legi Camí

Cicles formatius
Calle la Jota 72 08016 Barcelona

Descripció del centre

Col·legi Camino és una escola amb una llarga trajectòria pedagògica que es va iniciar al 1952.
Som una escola per a tothom. Desenvolupem la formació integral amb el compromís d'estar al servei de tota la comunitat educativa.
El nostre objectiu és el d'aconseguir que els nostres alumnes desenvolupin les seves capacitats i habilitats, així com la seva formació humana.
Els nostres alumnes han d'adquirir coneixements i aplicar-los sobre la realitat en un món canviant, utilitzant l'esperit crític i la creativitat.

Oferta formativa

Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Laboratori

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

Anglès
Al final del cicle formatiu l'alumnat haurà desenvolupat les competències necessàries, avalades per acreditacions oficials, per comunicar-se en llengua anglesa en un ampli ventall de contextos laborals i acadèmics.

Noves tecnoligíes
L'ús de les tecnologia dins i fora de l'aula suposa una millora contínua en la tasca docent de professors i en la capacitat tecnològica dels nostres alumnes.

Acompanyament personal i professional
Tractar a cada alumne de forma individual ens permet adaptar-nos millor a les seves necessitats i característiques. Una anàlisi acurada de les competències i habilitats de cada alumne ens permetrà potenciar-les i complementar-les.

Vincles amb empreses
Estar en contacte permanent amb les empreses ens permet adaptar els currículums i continguts dels cicles a les seves exigències, dotant de major empleabilitat els nostres alumnes

Model educatiu

Concertat

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X
Sol·licita informació