Descripció del centre

Crimson Education es va fundar a Nova Zelanda en 2013 amb un objectiu principal en ment: ajudar les persones a aconseguir el seu potencial. Des dels començaments, han connectat a més de 20,000 estudiants, empresaris i joves professionals amb algunes de les ments joves més brillants del món.
Crimson ara opera a tot el món, expandint-se a Austràlia, els Estats Units, el Regne Unit, Singapur, Vietnam, Tailàndia, Rússia i molts, molts més països, en els últims quatre anys.
La consultoria compta amb una xarxa de classe mundial de més de 2,000 tutors i mentors de tot el món.

Característiques

Què ofereix aquest centre
  • Ofereix serveis d'assessoria i tutoria educativa.
  • Ofereix serveis de consultoria universitària als EUA, que inclouen consultoria prèvia a l'admissió, avaluació de candidatures, selecció d'universitats, consultoria de sol·licituds, presa de decisions finals, comunicacions i recerca escolar, cartes d'ajornament, redacció d'assajos de declaracions personals i finalització de suplements i admissions en escoles de negocis, com a recerca, avaluació de candidatures...
  • També presta serveis de consultoria d'admissió de lleis; serveis de tutoria per a NCEA, batxillerat internacional, formació pre-medicina i cursos universitaris, SAT i exàmens de matèries, col·locació avançada, IELTS i TOEFL, GRE, GMAT, LSAT, MCAT, i proves d'admissió de Oxbridge;
  • Ofereix suport acadèmic per a estudiants de diverses edats que van des de l'escola intermèdia fins al nivell universitari.

Campus i seus

Crimson Education
Calle de Serrano Anguita, 13 28004 Madrid
X