Cursos per tipologia

Cursos per temàtica

Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Programes d’intercanvi a l’estranger

Descripció del centre

El Màster en Osteopatia de l'Escola d'Osteopatia de Barcelona (EOB), en col·laboració amb la UPF - Barcelon aSchool of Management s'imparteix amb el compromís que els nostres alumnes assoleixin una formació excel·lent en osteopatia.
L'objectiu d'aquest programa és capacitar els alumnes per a l'exercici clínic com a futurs osteòpates. Aquest vessant es prioritza tant en les sessions d'aula com en les pràctiques clíniques supervisades, que es porten a terme amb pacients reals dins d'instal·lacions clíniques especialitzades per aquesta formació. L'itinerari professionalitzador del Màster en Osteopatia combina l'essència i els principis clàssics de la tradició osteopàtica amb els nous avenços científics i la recerca, per poder aprofundir en tots els camps d'estudi.
Per fer-ho possible comptem amb l'experiència dels millors professors nacionals i internacionals, que porten a terme un acompanyament acurat i un seguiment exhaustiu en el desenvolupament dels continguts que imparteixen, i que ens permet oferir una educació en osteopatia del màxim nivell. Els alumnes s'integren a una professió amb un elevat grau d'inserció laboral.
Des que vam iniciar la formació en osteopatia el 1999, comptem amb la col·laboració de la European School of Osteopathy (ESO), referent internacional de reconegut prestigi. Aquest centre ens aporta personal docent, a més d'organitzar una estada a Maidstone (Regne Unit) durant el mes de juliol.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Som l’escola que imparteix més hores de formació clínica, fins a 200 hores de pràctiques clíniques amb pacients reals.
  • Estudis altament presencials amb una periodicitat setmanal.
  • Professorat nacional i internacional amb una àmplia experiència.
  • Acompanyament de professorat assistent en les classes pràctiques.
  • Pràctiques d’anatomia a la sala de dissecció de la Facultat de Medicina.
  • Innovació pedagògica continuada.
  • Participació en diferents programes de mobilitat internacional (Lyon, Paris, Roma…).
  • Estada a la European School of Osteopathy (ESO) a Maidstone (Anglaterra).
  • Membres de la Osteopathic European Academic Network (OsEAN), institució que vetlla per uns estàndars acadèmics de qualitat.
  • Extens fons bibliogràfic.
  • Carnet Universitari UPF – Barcelona School of Management, amb els corresponents avantatges.
  • Possibilitat d’integrar-se als programes de la Clínica d’Osteopatia de Barcelona (COB) i de la Fundació d’Osteopatia de Barcelona (FOB) per incorporar-se al món laboral.
  • Àmplia oferta de formació continua a través de l’Advanced Osteopathy Barcelona (AOB).
Requisits d'admissió
Podran accedir al Màster en Osteopatia:
  • Diplomats o graduats en Fisioteràpia.
  • Llicenciats o graduats en Medicina.
Què ofereix aquest centre
El Màster en Osteopatia de l’Escola d’Osteopatia de Barcelona (EOB), en col·laboració amb la UPF – Barcelona School of Management s’imparteix amb el compromís que els nostres alumnes assoleixin una formació excel·lent.

L’objectiu d’aquest programa és capacitar els alumnes per a l’exercici clínic com a futurs osteòpates. Aquest vessant es prioritza tant en les sessions d’aula com en les pràctiques clíniques supervisades, que es porten a terme amb pacients reals dins d’instal·lacions clíniques especialitzades per aquesta formació. L’itinerari professionalitzador del Màster en Osteopatia combina l’essència i els principis clàssics de la tradició osteopàtica amb els nous avenços científics i la recerca, per poder aprofundir en tots els camps d’estudi.
 

Cursos més populars

Campus i seus

Escola d'Osteopatia de Barcelona
Rambla Modolell 6, Local 1 08960 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Escola d'Osteopatia de Barcelona
X