Escola d'Osteopatia de Barcelona

Escola d'Osteopatia de Barcelona

Sol·licita més informació
Escola d'Osteopatia de Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
El Màster en Osteopatia de l'Escola d'Osteopatia de Barcelona (EOB), en col·laboració amb la UPF - Barcelon aSchool of Management s'imparteix amb el compromís que els nostres alumnes assoleixin una formació excel·lent en osteopatia.
L'objectiu d'aquest programa és capacitar els alumnes per a l'exercici clínic com a futurs osteòpates. Aquest vessant es prioritza tant en les sessions d'aula com en les pràctiques clíniques supervisades, que es porten a terme amb pacients reals dins d'instal·lacions clíniques especialitzades per aquesta formació. L'itinerari professionalitzador del Màster en Osteopatia combina l'essència i els principis clàssics de la tradició osteopàtica amb els nous avenços científics i la recerca, per poder aprofundir en tots els camps d'estudi.
Per fer-ho possible comptem amb l'experiència dels millors professors nacionals i internacionals, que porten a terme un acompanyament acurat i un seguiment exhaustiu en el desenvolupament dels continguts que imparteixen, i que ens permet oferir una educació en osteopatia del màxim nivell. Els alumnes s'integren a una professió amb un elevat grau d'inserció laboral.
Des que vam iniciar la formació en osteopatia el 1999, comptem amb la col·laboració de la European School of Osteopathy (ESO), referent internacional de reconegut prestigi. Aquest centre ens aporta personal docent, a més d'organitzar una estada a Maidstone (Regne Unit) durant el mes de juliol.
    Escola d'Osteopatia de Barcelona
  • Escola d'Osteopatia de Barcelona
    Rambla Modolell 6, Local 108960 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te