Serveis

Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger
Servei d’idiomes
Serveis d’orientació

Descripció del centre

L'Escola Universitària Formatic Barcelona és un centre educatiu privat fundat l'any 1974 a Barcelona. Es tracta d'un centre adscrit a la Universitat de Girona, l'objectiu de la qual és formar a l'alumnat en els àmbits del turisme, la comunicació i l'empresa, per a la seva posterior inserció en el mercat laboral nacional i internacional.
La EUFB dóna gran importància a la millora contínua, la qual cosa l'ha portat, al llarg de la seva història, a intentar millorar constantment la capacitació del seu professorat, la seva oferta formativa, els seus plans d'estudi, i els seus serveis i instal·lacions.
Aquesta preocupació per la qualitat s'ha concretat en la creació d'una Comissió de Qualitat, que s'encarrega de la política de qualitat de les àrees de docència, recerca i gestió del centre. L'escola ha rebut la Certificació UNE-EN ISO 9001:2008 atorgada per l'AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) i TÜVRheinland.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
 • L'escola té una carta Erasmus pròpia, la qual cosa li ha permès signar fins a 20 convenis de col·laboració amb universitats europees.
 • EUFB disposa d'un grup de recerca propi que ha rebut el reconeixement de la Universitat de Girona.
 • El centre ofereix la possibilitat de formar-se en diversos idiomes: Inglés, Francés, Alemany, Italià, Rus, Xinès i Japonès.
 • L'oferta formativa està totalment adaptada a l'Espai Europeu d'Educació Superior.
 • L'escola s'encarrega d'organitzar congressos internacionals, conferències, seminaris, universitat d'estiu i jornades tècniques.
 • El centre publica llibres, quaderns, actes i revistes.
 • EUFB ofereix programes de col·laboració internacionals.
 • Inscripció gratuïta en la Comunitat Alumni per als alumnes que hagin acabat la seva formació en el centre, per a així poder continuar gaudint del suport de EUFB en el desenvolupament de la carrera professional.
Experiència
Desde su fundación en el año 1974, Escola Universitària Formatic Barcelona ha formado a más de 20.000 estudiantes. El centru cuenta con un índice de inserción laboral del 80%. 
Requisits d'admissió
En funció de cada tipologia de curs (titulacions universitàries, cicles formatius de grau superior, màsters i diplomes d'especialització) els requisits d'accés variaran.
Model educatiu
L'escola ofereix una formació completa en la qual s'inclouen aspectes tècnics, personals i socials.
Què ofereix aquest centre
 
 • L'Escola Universitària Formatic Barcelona ofereix titulacions universitàries, cicles formatius de grau superior, màsters i diplomes d'especialització de les àrees de turisme, comunicació i empresa en modalitat presencial, encara que també és possible realitzar alguns cursos en modalitat online.
 • La EUFB manté relacions institucionals amb importants institucions i universitats com: Generalitat de Catalunya, Universitat de Girona (UdG), University of Wales Trinity Saint David (UWTSD), Budapest College of Communication, Business and Arts, College of Economy, Tourism and Social Sciences, Kielce, Polònia , Escola Superior de Hotelaria e Turisme do Estoril, Portugal, o Fachhochschule Wetküste, Heide, Alemanya.
 • EUFB té signats convenis amb més de 500 institucions i empreses líders.
 • El professorat està altament qualificat i té gran experiència docent i de recerca.
 • Posa a la disposició de l'alumnat més de 2500 metres quadrats d'instal·lacions amb equips d'última generació.
 • Ús d'una metodologia activa i participativa, amb avaluació contínua on l'alumnat és el centre de tot el procés.
 • Borsa pròpia d'ofertes de treball, en la qual col·laboren empreses com: Agència Catalana de Turisme, Agència de Viatges Travelplan, Agrupació Barça Jugadors, Casa Batlló, ESADE,
A qui es dirigeix
L'oferta formativa d'Escola Universitària Formatic Barcelona està dirigida a aquelles persones interessades a formar-se en una escola de referència a Barcelona en els sectors del turisme, la comunicació i l'empresa.

Campus i seus

Instal·lacions
Modernes instal·lacions amb equips d'última generació al servei de l'alumnat.
Escola d'Estudis Superiors i Universitaris Formatic Barna
Passeig de Gràcia, 66 08007 Barcelona
X