Cursos des de
consultar preu
Escola Universitària Formatic Barcelona

Escola Universitària Formatic Barcelona

Sol·licita més informació
Escola Universitària Formatic Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis

L'Escola Universitària Formatic Barcelona és un centre educatiu privat fundat l'any 1974 a Barcelona. Es tracta d'un centre adscrit a la Universitat de Girona, l'objectiu de la qual és formar a l'alumnat en els àmbits del turisme, la comunicació i l'empresa, per a la seva posterior inserció en el mercat laboral nacional i internacional.
La EUFB dóna gran importància a la millora contínua, la qual cosa l'ha portat, al llarg de la seva història, a intentar millorar constantment la capacitació del seu professorat, la seva oferta formativa, els seus plans d'estudi, i els seus serveis i instal·lacions.
Aquesta preocupació per la qualitat s'ha concretat en la creació d'una Comissió de Qualitat, que s'encarrega de la política de qualitat de les àrees de docència, recerca i gestió del centre. L'escola ha rebut la Certificació UNE-EN ISO 9001:2008 atorgada per l'AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) i TÜVRheinland.

    Escola Universitària Formatic Barcelona
  • Escola d'Estudis Superiors i Universitaris Formatic Barna
    Passeig de Gràcia, 6608007 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te