Serveis

Biblioteca
Bolsa de empleo
Campus virtual
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicios de idiomas
Servicios de orientación

Descripció del centre

L'Escola Universitària Formatic Barcelona és un centre educatiu privat fundat l'any 1974 a Barcelona. Es tracta d'un centre adscrit a la Universitat de Girona, l'objectiu de la qual és formar a l'alumnat en els àmbits del turisme, la comunicació i l'empresa, per a la seva posterior inserció en el mercat laboral nacional i internacional.
La EUFB dóna gran importància a la millora contínua, la qual cosa l'ha portat, al llarg de la seva història, a intentar millorar constantment la capacitació del seu professorat, la seva oferta formativa, els seus plans d'estudi, i els seus serveis i instal·lacions.
Aquesta preocupació per la qualitat s'ha concretat en la creació d'una Comissió de Qualitat, que s'encarrega de la política de qualitat de les àrees de docència, recerca i gestió del centre. L'escola ha rebut la Certificació UNE-EN ISO 9001:2008 atorgada per l'AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) i TÜVRheinland.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
 • L'escola té una carta Erasmus pròpia, la qual cosa li ha permès signar fins a 20 convenis de col·laboració amb universitats europees.
 • EUFB disposa d'un grup de recerca propi que ha rebut el reconeixement de la Universitat de Girona.
 • El centre ofereix la possibilitat de formar-se en diversos idiomes: Inglés, Francés, Alemany, Italià, Rus, Xinès i Japonès.
 • L'oferta formativa està totalment adaptada a l'Espai Europeu d'Educació Superior.
 • L'escola s'encarrega d'organitzar congressos internacionals, conferències, seminaris, universitat d'estiu i jornades tècniques.
 • El centre publica llibres, quaderns, actes i revistes.
 • EUFB ofereix programes de col·laboració internacionals.
 • Inscripció gratuïta en la Comunitat Alumni per als alumnes que hagin acabat la seva formació en el centre, per a així poder continuar gaudint del suport de EUFB en el desenvolupament de la carrera professional.
Experiència
Desde su fundación en el año 1974, Escola Universitària Formatic Barcelona ha formado a más de 20.000 estudiantes. El centru cuenta con un índice de inserción laboral del 80%. 
Requisits d'admissió
En funció de cada tipologia de curs (titulacions universitàries, cicles formatius de grau superior, màsters i diplomes d'especialització) els requisits d'accés variaran.
Model educatiu
L'escola ofereix una formació completa en la qual s'inclouen aspectes tècnics, personals i socials.
Què ofereix aquest centre
 
 • L'Escola Universitària Formatic Barcelona ofereix titulacions universitàries, cicles formatius de grau superior, màsters i diplomes d'especialització de les àrees de turisme, comunicació i empresa en modalitat presencial, encara que també és possible realitzar alguns cursos en modalitat online.
 • La EUFB manté relacions institucionals amb importants institucions i universitats com: Generalitat de Catalunya, Universitat de Girona (UdG), University of Wales Trinity Saint David (UWTSD), Budapest College of Communication, Business and Arts, College of Economy, Tourism and Social Sciences, Kielce, Polònia , Escola Superior de Hotelaria e Turisme do Estoril, Portugal, o Fachhochschule Wetküste, Heide, Alemanya.
 • EUFB té signats convenis amb més de 500 institucions i empreses líders.
 • El professorat està altament qualificat i té gran experiència docent i de recerca.
 • Posa a la disposició de l'alumnat més de 2500 metres quadrats d'instal·lacions amb equips d'última generació.
 • Ús d'una metodologia activa i participativa, amb avaluació contínua on l'alumnat és el centre de tot el procés.
 • Borsa pròpia d'ofertes de treball, en la qual col·laboren empreses com: Agència Catalana de Turisme, Agència de Viatges Travelplan, Agrupació Barça Jugadors, Casa Batlló, ESADE,
A qui es dirigeix
L'oferta formativa d'Escola Universitària Formatic Barcelona està dirigida a aquelles persones interessades a formar-se en una escola de referència a Barcelona en els sectors del turisme, la comunicació i l'empresa.

Campus i seus

Instal·lacions
Modernes instal·lacions amb equips d'última generació al servei de l'alumnat.
Escola d'Estudis Superiors i Universitaris Formatic Barna
Passeig de Gràcia, 66 08007 Barcelona
X