Descripció del centre

La Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme és una organització sense afany de lucre promoguda per l'Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme per gestionar i desenvolupar els estudis universitaris i el parc empresarial i de l'emprenedoria del TecnoCampus. És una fundació de dret privat amb vocació de servei públic en l'educació i en el desenvolupament empresarial.

El govern de la Fundació, en mans del patronat, màxim òrgan de govern, es basa en un sistema de col·laboració públic i privat. En el patronat hi són presents les administracions públiques, la universitat i l'empresa. En aquest, sentit la Fundació està inspirada en un model de triple hèlix.

La missió de la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme és contribuir al desenvolupament econòmic del territori actuant com agent generador de coneixement, de formació, d'empresa i d'innovació.

Per complir amb la nostra missió assumim com a objectius centrals:
i) desenvolupar una oferta d'educació superior altament professionalitzadora i compromesa amb la inserció laboral de tots els nostres graduats.
ii) gestionar un Parc Empresarial i de l'Emprenedoria que ajudi a millorar la competitivitat de les empreses, la innovació i la internacionalització, alhora que esdevingui un vincle de relació Universitat-Empresa

Campus i seus

tecnocampus mataró-maresme
c/vallveric 85 1era planta local 3 08330 Mataró (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X