Serveis

Beques
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

Escola El Gremi és una institució educativa que ofereix formació online i a distància especialitzada en els diferents àmbits que engloben les arts i els oficis. L'escola neix arran d'un augment de la demanda de personal especialitzat per part de les empreses i negocis vinculats a sectors professionals com l'automoció, l'estètica o l'artesania.
A l'Escola El Gremi t'ofereixen una formació en modalitat oberta, amb temàtiques especialitzades i temaris actualitzats. Els seus programes estan adaptats a les necessitats del mercat laboral actual i el centre orienta els alumnes a la inserció laboral.
Amb una oferta formativa molt àmplia, els Cursos i Màsters donin aquest centre compten amb programes actuals i innovadors per a tots els públics.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Pràctiques professionals: Les titulacions ofereixen la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses 100% garantides. Aquest servei és de vital importància per als alumnes, ja que els brinda l'oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits durant la formació i de tenir la seva primera experiència laboral.
  • Formació acreditada: Escola El Gremi col·labora amb diverses associacions i organitzacions que avalen l'excel·lència, la innovació i el prestigi dels continguts dels seus programes de formació. Les titulacions que ofereixen disposen d'un o diversos certificats expedits per les organitzacions posteriorment esmentades, depenent dels continguts de cada formació.
  • Cursos orientats a l'ocupabilitat: l'objectiu d'Escola El Gremi és oferir una educació especialitzada de caràcter privat a tots aquells professionals que buscaven ampliar els seus coneixements, mitjançant estudis que els permetessin compaginar la seva formació amb la vida laboral.
  • El centre col·labora amb organitzacions que avalen l'excel·lència, la innovació i el prestigi dels continguts dels seus programes formatius. Aquestes institucions són la CECAP (Confederació Espanyola d'Empreses de Formació, la AEEN (Associació Espanyola d'Escoles de Negocis) i l'Agència Universitària Doctrina Qualitas.
Experiència
Escola El Gremi va néixer amb l'objectiu d'oferir educació especialitzada de caràcter privat a tots aquells professionals que buscaven ampliar els seus coneixements mitjançant estudis que els permetessin compaginar la seva formació amb la vida laboral.
Aquest centre educatiu, referent nacional en el sector de l'artesania, els oficis i les arts gràfiques, forma part de Grup Inenka Formació.
La societat educativa compta amb 11 escoles de negocis, centres i instituts d'especialització, cadascun d'ells enfocat cap a un àmbit en concret de l'ensenyament. Les oficines del grup estan situades en ple centre de negocis de Mollerussa, Lleida, on compten amb un equip humà compost per diversos docents i professionals especialitzats en cada camp professional.
Requisits d'admissió
Els requisits d'admissió depenen essencialment del nivell educatiu al qual vulguis accedir. Molts dels cursos no tenen requisits. En canvi, sí que s'exigeixen coneixements previs per a alguns dels seus màsters propis i postgraus.
Model educatiu
Cursos, postgraus i màsters propis en línia.
Instal·lacions
2 seus: una a Madrid i una altra a Mollerussa (Lleida).
Què ofereix aquest centre
La missió del centre és contribuir a la formació dels principals directius, empresaris i líders del moment.

I per complir-la, compten amb un extens catàleg de programes formatius, que inclou cursos, màsters i postgraus en les següents temàtiques:
  • Oficis i professions
  • Artesania
  • Maquillatge, Perruqueria i Estètica
  • Comunicació Audiovisual, Disseny i Arts Gràfiques.
  • Animals i Veterinària
  • Nutrició i Salut
A qui es dirigeix
La formació i la metodologia d'estudi que ofereix Escola El Gremi està dirigida a totes aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements i millorar el seu perfil professional, llaurant-se així un futur prometedor dins del mercat laboral.

Altres centres que et poden interessar

X