Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

L'Escola de Postgrau de Psicologia i Psiquiatria és una centre educatiu especialitzat en programes formatius de l'entorn de les Emocions i Coaching.. El centre pertany al Grup Esneca Formació, grup de formació líder que compta amb un total de 20 escoles de formació online a nivell nacional i més de 20.000 alumnes anuals. Cadascun d'aquests centres està enfocat cap a un àmbit en concret de l'ensenyament.
L'escola compta amb un equip docent multidisciplinari especialitzat en les matèries que imparteixen. El professorat del centre és reconegut per la disposició i suport que ofereixen a l'alumnat durant la seva etapa formativa.
En l'oferta formativa d'Escola de Postgrau de Psicologia i Psiquiatria podràs trobar un variada oferta de programes de màsters i cursos de psicologia a preus competitius i amb la possibilitat de realitzar pràctiques professionals en empreses.
El centre ofereix un procés d'estudi flexible i personalitzat que et permetrà adquirir tots els coneixements específics dins de l'àmbit de la psicologia.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Centre especialista en psicologia, psiquiatria, emocions i coaching.
  • Gran part de l'alumnat afirma haver millorat les seves habilitats professionals després de la seva formació.
  • Borsa d'ocupació i pràctica en constant actualització.
  • Sistema educatiu personalitzat i flexible.
  • Seguiment i tutories personalitzades.
  • Múltiples titulacions, disposes de MBA, postgraus i màsters online.
  • El centre col·labora amb organitzacions que avalen l'excel·lència, la innovació i el prestigi dels continguts dels seus programes formatius. Aquestes institucions són la CECAP (Confederació Espanyola d'Empreses de Formació, AEEN (Associació Espanyola d'Escoles de Negocis) i l'Agència Universitària Doctrina Qualitas.
Requisits d'admissió
A consultar amb el centre.
Instal·lacions
La seva seu principal es troba a la ciutat de Lleida i compta amb unes instal·lacions de més de 500 metres quadrats equipades amb les últimes innovacions tecnològiques. A més, compta amb una delegació a Madrid.
Què ofereix aquest centre
L'oferta formativa d'Escola de Postgrau de Psicologia i Psiquiatria compta amb programes de màsters i cursos de psicologia especialitzats a l'entorn de les Emocions i Coaching. A més, compta amb una metodologia d'estudi flexible que et permetrà estudiar online o a distància i compaginar els teus estudis amb la teva vida personal. Dins de l'oferta formativa podem trobar diferents categories de programes, tots ells especialitzats en programes formatius de l'entorn de la psicologia i la psiquiatria: 
  • Màsters
  • Postgraus
  • Cursos tècnics 
  • Cursos amb pràctiques
A qui es dirigeix
La formació i la metodologia d'estudi que Escola de Postgrau de Psicologia i Psiquiatria ofereix està dirigida a totes aquelles persones interessades a rebre una formació especialitzada en l'àmbit de la psicologia i la psiquiatria i. També es dirigeix a directius, executius i professionals que vulguin assegurar el seu recorregut ascendent en l'empresa o que vulguin ampliar els seus coneixements per a millorar el seu accés al mercat laboral actual.

Altres centres que et poden interessar

X