Cursos per tipologia

Cursos per modalitats

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

El 1994 es va crear a Saragossa el centre privat MasterD. El centre pertany a un grup educatiu líder en formació oberta a Espanya, que compta amb una Escola de Veterinària.
Aquest grup guia el seu dia a dia a partir d'una sèrie de principis i valors, sempre amb el denominador comú de voler ajudar al major nombre d'alumnes a aconseguir els seus objectius en el menor temps possible.
Es tracta també d'un grup educatiu compromès amb la societat i el medi ambient, que tracta de tenir una influència positiva en la societat, i minimitzar l'impacte que es pugui provocar.

Els avantatges principals de MasterD es poden resumir en els següents punts:
• Campus Virtual d'última generació.
• Formació semipresencial ia distància.
• Sistema d'estudi personalitzat que s'adapta les necessitats de cada alumne.
• Professors i tutors especialitzats.
• Realització de pràctiques professionals en centres de referència
• Realització de tallers i seminaris presencials en els centres presencials.
En concret, l'Escola de Veterinària MasterD té acords de col·laboració amb importants empreses del sector, on els alumnes poden realitzar les seves pràctiques presencials, i on poder treballar un cop finalitzada la formació.
Gràcies a tot això, cada any un percentatge molt alt d'alumnes troba feina en el sector veterinari o pot emprendre el seu propi projecte professional

MasterD ofereix les millors garanties de a nivell empresarial, acadèmic, professional i legal. Els productes i serveis oferts per MasterD compleixen amb els estàndards de qualitat i mediambientals internacionals exigits per AENOR. El Grup compta amb els certificats de qualitat ISO 9001, IQNET, ISO 14001 i el Segell d'Excel·lència Europea EFQM: 400+. A més, Bureau Veritas certifica a Master-D com a empresa saludable.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
El Grup MasterD disposa de serveis d'orientació laboral amb l'objectiu de que cada alumne pugui treballar en l'àmbit en el qual s'ha estat formant. També facilita la realització de pràctiques en les empreses amb les que col·labora. Disposa, també, d'una exclusiva bossa d'ocupació exclusiva per als seus alumnes.

En concret, l'Escola de Veterinària MasterD compta amb un gran nombre d'importants centres col·laboradors, on els alumnes realitzen les pràctiques professionals presencials.
Els centres col·laboradors són molt diversos, el que significa que és possible trobar des d'hospitals veterinaris, clíniques veterinàries, nuclis zoològics fins yeguadas.
A més de possibilitar la realització de pràctiques en aquests centres, l'escola organitza visites guiades, seminaris, tallers, classes magistrals d'aquests centres.

L'Escola Veterinària de MasterD col·labora juntament amb la Protectora Ajuda Animal de Múrcia en el projecte MasterDadopta, que ofereix cases d'acollida temporals per a animals en adopció. Els alumnes del centre poden col·laborar voluntàriament en aquest projecte oferint-se temporalment com casa d'acollida.
Experiència
El procés formatiu de l'escola, enfocat a aconseguir l'excel·lència en la formació, ha permès que cada any un percentatge molt alt d'alumnes trobin feina en l'àmbit veterinari o fins i tot que puguin emprendre el seu propi projecte professional.
Requisits d'admissió
Els requisits d'admissió varien en funció de cada curs.
Instal·lacions
MasterD compta amb 25 centres repartits en les principals ciutats d'Espanya.
Què ofereix aquest centre
L'Escola de Veterinària MasterD ofereix un sistema d'ensenyament semipresencial adaptat als alumnes. Aquest sistema, a través de les noves tecnologies en línia, ofereix classes en directe amb experts, entrenadors en línia, tallers i conferències tematitzades, i atenció presencial a les seus MasterD.

El professorat de l'escola està format per 48 experts del sector, tant interns com externs, amb àmplia experiència professional.

Perquè l'alumne pugui assolir de la manera més ràpida i fàcil trobar feina, MasterD posa a disposició dels alumnes els següents serveis:
• Servei d'orientació laboral.
• Pràctiques professionals en empreses. Escola de Veterinària MasterD té signats acords amb diverses empreses del món veterinari com: Aquari de Saragossa, Terra Natura Benidorm, Marineland, Club Hípic Foster, Les Àguiles del Sol, Animalia i moltes més.
• Borsa de treball.
L'oferta formativa està especialitzada en cursos de veterinària de les següents àrees:
• Cursos de veterinària.
• Cursos de zoològics
• Cursos eqüestres
• Cursos canins
Gràcies a la col·laboració entre l'Escola Veterinària de MasterD i la Protectora Ajuda Animal de Múrcia l'alumne podrà participar de manera voluntària en el projecte MasterDadopta. Es tracta que l'alumne pugui oferir-se com casa d'adopció temporal, fins que l'animal en procés d'adopció trobi una llar definitiva.

A més el centre publica una revista especialitzada en el món animal: MD PasiónAnimal.
A qui es dirigeix
Els cursos de l'Escola de Veterinària MasterD estan dirigits a persones que, per sobre de tot, estimen els animals, i que volen desenvolupar-se dins d'aquest món tant personal com professionalment.

Cursos més populars

Campus i seus

Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona

Vídeos Escuela de Veterinaria MasterD

Altres centres que et poden interessar

Escuela de Veterinaria MasterD
X