Cursos des de
7.800€ - 9.900€

Titulacions

4
0 Oficials 0%
4 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
0 On-line 0%
4 Semi presencials 100%
0 A distància 0%
ESDEN Business School - Campus Barcelona

ESDEN Business School - Campus Barcelona

Sol·licita més informació
ESDEN Business School - Campus Barcelona
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Esden Business School es funda en 1996 amb la missió d'oferir una formació post-universitària de qualitat, amb el màxim rigor acadèmic i des d'una concepció de la persona i la societat de profundes arrels ètiques. Amb una metodologia acadèmica innovadora, i sempre propers al món empresarial, són més de 8.000 els alumnes que s'han format en les nostres aules adquirint les capacitats necessàries per esdevenir els líders del futur.

El nostre objectiu és el desenvolupament professional a plenitud dels nostres alumnes, bé a través de la seva emprenedoria, bé com a part fonamental del creixement d'altres organitzacions. Aquest aspecte ens obliga a mantenir el pols amb les principals empreses del mercat, coneixent les necessitats que aquest planteja e les demandes de existeixen pel que fa a competències, coneixements i habilitats. Facilitem la realització de pràctiques professionals per als alumnes que comencen una carrera professional o bé canvien la seva activitat, així com una Borsa de Treball en continu moviment per als nostres alumnes i antics alumnes.
    ESDEN Business School - Campus Barcelona
  • ESDEN Business School, Campus Barcelona
    Hotel NH Sants Barcelona Carrer de Numància, 7408029 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te