Descripció del centre

ESNI Business School, Estudis Superiors en Negocis Internacionals som una Escola de Negocis de Formació Superior en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional, amb experiència docent des de 1997.

Aprèn la disciplina més innovadores per a potenciar el teu talent.

Els Programes de ESNI Business School orienten les teves competències, coneixements i habilitats mentre consolides la teva trajectòria professional en l'àmbit internacional. Donaràs al teu títol el valor pràctic que totes les empreses i institucions en l'àmbit internacional requereixen.

Si estàs interessat en els nostres programes formatius, presencials oa distància, posa't en contacte amb nosaltres, t'orientarem perquè prenguis la decisió que et condueixi a l'èxit professional.

En l'actualitat, ESNI Business School té cinc centres a Espanya (Barcelona, Madrid, València, Sevilla i Bilbao) i un campus en línia (Campus ESNI) i disposa de la major oferta formativa en Comerç Exterior i Màrqueting Internacional del panorama espanyol en programes Màsters, Tècnics, Especialització i Iniciació, així com seminaris i practicums. Se sumen, a més, els cursos a distància, els programes d'estiu i els cursos de formació continuada i In-Company que ESNI Business School desenvolupa per al món empresarial.

FORMA'T A LA INSTITUCIÓ de més prestigi EN COMERÇ EXTERIOR I MÀRQUETING INTERNACIONAL D'ESPANYA

Altres centres que et poden interessar

X