Serveis

Becas
Biblioteca
Bolsa de empleo
Campus
Campus virtual
Laboratorio
Prácticas en empresas
Programas de intercambio en el extranjero
Servicio de deportes o actividad física
Servicios de comedor/restauración
Servicios de idiomas
Servicios de orientación

Descripció del centre

A l'escola de negocis i direcció d'empreses Euncet trobaràs una formació de qualitat, un entorn immillorable i un gran equip humà enfocat al teu desenvolupament personal i professional. L'adscripció a la UPC et garanteix l'oficialitat de tots els títols. A més, t'oferim un ampli programa de beques i sistemes de finançament perquè la inversió en els teus estudis no sigui una càrrega.

A Euncet disposem d'una metodologia pròpia, eminentment participativa, que permet aplicar de manera immediata el que s'aprèn a les classes presencials al seu entorn professional. Treballem sobre casos i situacions reals per aconseguir uns coneixements de forma activa.

A més, el reduït grup d'alumnes a la nostra escola de negocis i direcció d'empreses permet una relació constant entre ells i amb el professorat, el que facilita l'aprenentatge i al mateix temps fomenta la interacció.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Comptem amb l'inestimable suport i consell d'empreses representatives del nostre entorn empresarial més proper. Aquestes empreses ens ajuden en el disseny de programes formatius perquè aquests estiguin a prop de la realitat actual. Ofereixen també la seva col·laboració amb classes magistrals explicant la seva experiència (d'èxit o de fracàs) o acollint als nostres alumnes en programes de pràctiques.

Els nostres programes aporten una visió real i pràctica del món empresarial, tant en l'àmbit gerencial com en les diferents àrees funcionals.
Experiència
L'elevada calidad del Professorat a l'Euncet, escola de negocios i Direcció d'Empreses, integrat per professionals i doctors, aporta uns Coneixements potenciats per la Riquesa d'Experiències extretes d'1 elevat bagatge professional en la matèria que imparteixen.

Comptem amb l'inestimable soporte i consell d'empreses representatives de nostres dies entorn empresarial més proper. Aquestes empreses ENS ajuden al disseny de programes Formatius perque aquests Estiguin a prop de la Realitat actual. Ofereixen también su Col·laboració amb classes magistrals explicant su experiència (d'Èxit o de Fracàs) o acollint ALS nostres alumnes en programes de pràctiques.
Què ofereix aquest centre
La Borsa de Treball és un servei dirigit a tots els alumnes i alumni de EUNCET BUSINESS SCHOOL amb l'objectiu d'incorporar estudiants o titulats universitaris a les organitzacions que ens ho demanen.

Campus i seus

EUNCET Business School
Ctra. de Terrassa a Talamanca, km 3 08225 Terrassa (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X