Cursos per modalitats

Descripció del centre

La Facultat de Matemàtiques i Estadística va iniciar les seves activitats el curs 1992-1993 amb el primer curs dels estudis de la llicenciatura de Matemàtiques i la incorporació dels estudis de la diplomatura d'Estadística, que s'impartien a la Facultat d'Informàtica de la UPC des del seus inicis el 1990/1991.  

L'FME és un centre petit que sap treure profit d'aquesta característica. Actualment té uns 500 estudiants i estudiantes matriculats entre totes les titulacions. La majoria del seu professorat és compartit amb altres escoles i facultats de la UPC, cosa que dóna als ensenyaments unes característiques addicionals molt positives d'aproximació al món de la tecnologia i l'enginyeria, i que permet comptar amb uns docents amb un alt grau d'especialització. La Facultat disposa de tres aules informàtiques, una biblioteca i una sala d'estudis a la qual es pot accedir sempre, inclosos els caps de setmana i festius. A l'edifici també hi ha una cafeteria i un servei de reprografia.

Els projectes de fi de grau potencien l'aproximació al món professional. Els convenis de cooperació educativa permeten fer pràctiques professionals en empreses i institucions durant els darrers anys dels estudis. La borsa de treball és un servei obert a les empreses, estudiantat i titulats i titulades de l'FME, que al llarg del curs passat va oferir més de 60 llocs de treball.

La Facultat participa en intercanvis internacionals d'estudiantat a través dels programes Sòcrates Erasmus, Sicue Sèneca i altres d'abast més reduït. Actualment, hi ha acords amb universitats espanyoles, europees i sudamericanes. Amb l'Institut National de Grenoble s'ha signat un acord per obtenir la doble titulació de Matemàtiques i Ingénieur INPG/ENSIMAG.

Cursos més populars

Campus i seus

Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)
C/ Pau Gargallo 5 08028 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)
X