Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)

Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)

Sol·licita més informació
Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
La Facultat de Matemàtiques i Estadística va iniciar les seves activitats el curs 1992-1993 amb el primer curs dels estudis de la llicenciatura de Matemàtiques i la incorporació dels estudis de la diplomatura d'Estadística, que s'impartien a la Facultat d'Informàtica de la UPC des del seus inicis el 1990/1991.  

L'FME és un centre petit que sap treure profit d'aquesta característica. Actualment té uns 500 estudiants i estudiantes matriculats entre totes les titulacions. La majoria del seu professorat és compartit amb altres escoles i facultats de la UPC, cosa que dóna als ensenyaments unes característiques addicionals molt positives d'aproximació al món de la tecnologia i l'enginyeria, i que permet comptar amb uns docents amb un alt grau d'especialització. La Facultat disposa de tres aules informàtiques, una biblioteca i una sala d'estudis a la qual es pot accedir sempre, inclosos els caps de setmana i festius. A l'edifici també hi ha una cafeteria i un servei de reprografia.

Els projectes de fi de grau potencien l'aproximació al món professional. Els convenis de cooperació educativa permeten fer pràctiques professionals en empreses i institucions durant els darrers anys dels estudis. La borsa de treball és un servei obert a les empreses, estudiantat i titulats i titulades de l'FME, que al llarg del curs passat va oferir més de 60 llocs de treball.

La Facultat participa en intercanvis internacionals d'estudiantat a través dels programes Sòcrates Erasmus, Sicue Sèneca i altres d'abast més reduït. Actualment, hi ha acords amb universitats espanyoles, europees i sudamericanes. Amb l'Institut National de Grenoble s'ha signat un acord per obtenir la doble titulació de Matemàtiques i Ingénieur INPG/ENSIMAG.
    Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)
  • Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME - UPC)
    C/ Pau Gargallo 508028 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te