Descripció del centre

La FAGEM, Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme és l'entitat que representa el teixit empresarial de la comarca.

La FAGEM va néixer amb la voluntat d'aglutinar el teixit empresarial de tots els sectors de la comarca i reflectir la pluralitat econòmica del Maresme. Aglutina sectors tan diversos com el tèxtil, la construcció, el comerç, l'hostaleria, les noves tecnologies, els instal·ladors, l’automoció i molts altres sectors que ofereixen serveis... i fa d'interlocutor entre el món empresarial i les administracions, la resta d'agents socials i la ciutadania.

La FAGEM dóna serveis i suport a les entitats associades i, quan aquestes ho consideren, a les seves empreses.

Servicios:
Estableix acords de col·laboració amb empreses perquè les entitats associades i les seves empreses puguin gaudir de serveis i/o compra de béns de forma avantatjosa.

Presenta propostes a les administracions públiques amb la finalitat de buscar finançament per a l'execució de projectes que impactin a les pimes de la comarca.

Actua com a centre de transferència d'informació de continguts provinents de diferents institucions i que contenen temes relatius a l'àmbit laboral, jurídic, de recursos humans, de medi ambient i d'interès per totes les entitats adherides

Ofereix serveis de correu electrònic, d'hospedatge i de gestió de dominis gràcies a un acord de col·laboració amb CETEMMSA.

Manté una política de comunicació basada en les actuacions realitzades tant per la FAGEM com per les entitats associades a la vegada que ofereix el servei d'un gabinet de comunicació a través del qual les entitats associades poden assessorar-se i mantenir una política de comunicació basada en les actuacions portades a terme.

Organitza cursos de formació dins els Plans de Formació Continua a la vegada que organitza Cursos de Formació orientats a empresaris i directius en diverses disciplines com són les xarxes socials, l'ofimàtica, el comerç exterior, diversos idiomes, i habilitats directives, entre d'altres.

Ofereix avantatges tant als gremis i associacions que pertanyen a la FAGEM com per les empreses associades a cada gremi en: Aplicació de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD). Assegurances exigides pels convenis col·lectius de treball. Deduccions fiscals per Mostraris. Aliances Estratègiques.

Compta amb un espai web on s'hi pot trobar informació d'interès per les entitats associades: notícies, activitats, estudis econòmics del Maresme, observatoris de competitivitat empresarial, enllaços amb institucions on la FAGEM hi té presència.

Campus i seus

FAGEM Federació d'Associacions i Gremis Empresarials del Maresme
Avda. Ernest Lluch, 36 / Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus 08302 Mataró (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X