Fundació Universitat Rovira i Virgili

Fundació Universitat Rovira i Virgili

Sol·licita més informació
Fundació Universitat Rovira i Virgili
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Fundació URV té com a objectiu satisfer, de la universitat, la gestió del coneixement de les necessitats de l'entorn socioeconòmic, a través d'activitats de transferència de tecnologia i capacitació. 

La Fundació URV Programa consta de tres programes principals: 

ESTUDIS 
Per a les persones amb títols universitaris que vulguin especialitzar-se i reciclar professional.Methodology aplicada i requereixen una pràctica molt encoratjadors i mantenir la seva productivitat en temps real les qualificacions contexts.Awarding de la URV, i classificades com Màsters títols universitaris i d'especialistes. 

MASTER 
Estudis destinats a la formació especialitzada de professionals amb el nivell més alt de l'estudi, amb una durada de 60 ECTS. 

Especialitzada 
Estudis destinats a la capacitació especialitzada i professional, amb un mínim de 20 crèdits ECTS. 

cursos d'extensió universitària 
Dirigida adquisició, actualització i difusió del coneixement de diferents tipus, dirigits a professionals i població en general, amb independència dels seus requisits acadèmics entrada qualifications.The figura en la seva programació.No caiguis en les qualificacions de la URV i l'adjudicació d'un certificat. 

FORMACIÓ INTERNA DE NEGOCI 
Aquests cursos s'organitzen a la demanda de les empreses i organitzacions i de la durada i el mètode adaptat a les necessitats del client. 
    Fundació Universitat Rovira i Virgili
  • Fundació Universitat Rovira i Virgili
    Av. Onze de Setembre, 11243203 Reus (Tarragona)
Altres centres que poden interesar-te