Descripció del centre

Fundació URV té com a objectiu satisfer, de la universitat, la gestió del coneixement de les necessitats de l'entorn socioeconòmic, a través d'activitats de transferència de tecnologia i capacitació. 

La Fundació URV Programa consta de tres programes principals: 

ESTUDIS 
Per a les persones amb títols universitaris que vulguin especialitzar-se i reciclar professional.Methodology aplicada i requereixen una pràctica molt encoratjadors i mantenir la seva productivitat en temps real les qualificacions contexts.Awarding de la URV, i classificades com Màsters títols universitaris i d'especialistes. 

MASTER 
Estudis destinats a la formació especialitzada de professionals amb el nivell més alt de l'estudi, amb una durada de 60 ECTS. 

Especialitzada 
Estudis destinats a la capacitació especialitzada i professional, amb un mínim de 20 crèdits ECTS. 

cursos d'extensió universitària 
Dirigida adquisició, actualització i difusió del coneixement de diferents tipus, dirigits a professionals i població en general, amb independència dels seus requisits acadèmics entrada qualifications.The figura en la seva programació.No caiguis en les qualificacions de la URV i l'adjudicació d'un certificat. 

FORMACIÓ INTERNA DE NEGOCI 
Aquests cursos s'organitzen a la demanda de les empreses i organitzacions i de la durada i el mètode adaptat a les necessitats del client. 

Campus i seus

Fundació Universitat Rovira i Virgili
Av. Onze de Setembre, 112 43203 Reus (Tarragona)

Altres centres que et poden interessar

X