Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta) és una institució educativa oficial de Formació Professional, basada en un model de qualitat educativa, íntimament lligat a les empreses i al mercat. La seva missió és donar resposta als reptes actuals del mercat laboral i formar professionals qualificats d'acord amb les necessitats del mercat.

Característiques

Experiència
iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta) forma part de Planeta Formació i Universitats, la divisió de formació de Grupo Planeta. Una xarxa internacional d'educació superior que compta amb vint-i-tres institucions educatives a Espanya, Andorra, França, Itàlia, el Nord d'Àfrica, els EUA i Colòmbia. Cada any més de 100.000 estudiants procedents de 114 nacionalitats diferents, es formen a través de les escoles de negocis, universitats, escoles superiors especialitzades i centres de formació professional i contínua.
Model educatiu
A iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta) viuràs una experiència d'aprenentatge dinàmica i pràctica que destaca per la flexibilitat i la connexió amb el món professional. El model daprenentatge complementa els coneixements oficials del cicle formatiu amb un pla professional online al llarg de tot el cicle, dissenyat per millorar el teu perfil professional i empleabilitat.
Instal·lacions
iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta) compta amb més de 15.000 metres quadrats d'instal·lacions entre les seus de Madrid i Barcelona. Els seus campus estan ubicats a zones amb excel·lents comunicacions i compta amb aules dotades amb els millors recursos tecnològics i equipament professional per facilitar el teu aprenentatge. Així mateix, les instal·lacions estan construïdes sota compromisos mediambientals i iniciatives sostenibles.
Què ofereix aquest centre
iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta) és una nova manera d'entendre la formació professional per donar forma al futur. Una formació adaptada al teu ritme de vida ia les necessitats del mercat on la pràctica és la base de l'aprenentatge i les empreses participen en el teu desenvolupament.
  • 5 campus (Madrid i Barcelona)
  • 5500 alumnes.
  • 200 professors experts.
  • 600 empreses col·laboradores.
  • 4 modalitats (Presencial, Blended, Dual i Online).
  • 20 titulacions oficials (Àrees d'Empresa, Audiovisual, Tecnologia, Sanitat i Educació)
A qui es dirigeix
Futurs professionals amb interès a obtenir un títol oficial que els permeti millorar laboralment i que necessiten una alternativa acadèmica més flexible, que els faci possible compaginar els estudis amb la seva vida personal i professional.

Campus i seus

iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta)
C/Llançà, 51 08015 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

iFP Innovación en Formación Profesional (Grupo Planeta)
X