Descripció del centre

Jornades Directives forma part del Grup Constant.Una organització d'àmbit nacional orientada a prestar un servei integral als seus clients en l'àrea de Recursos Humans.

Jornades Directives ofereix formació empresarial, adreçada a professionals, directius, comandaments intermedis i personal de suport que vulguin completar i actualitzar els seus coneixements i millorar les seves competències.

Més de deu anys en contacte amb les empreses, detectant i coneixent a fons les seves necessitats, ens ofereixen una visió privilegiada de les tendències, així com de la gestió dels serveis de formació.

El nostre objectiu és detectar les necessitats formatives del món empresarial i oferir programes de formació ajustats a les necessitats i expectatives de les organitzacions.  

Oferim un atractiva i actual programació formativa que permet a l'empresa estar al dia de les últimes novetats en temes econòmico-financers, fiscals, laborals, comptables, recursos humans, habilitats directives, màrqueting i comunicació i desenvolupament comercial.

La nostra experiència en formació empresarial i un quadre docent integrat per ponents d'inqüestionable prestigi són la garantia de la nostra EXCELENCIA FORMATIVA.  

Campus i seus

JORNADAS DIRECTIVAS
Avda. Diagonal, 523, Planta 21 08029 Barcelona
X