Serveis

Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’idiomes
Servei d’orientació

Descripció del centre

Masters Hostaleria és una Escola d'Hostaleria Online, líder en programes formatius de l'entorn de la restauració, turisme, hostaleria i gastronomia.
Aquest centre, pertanyent al grup Esneca Formació, ofereix cursos, postgraus i màsters amb titulació pròpia, especialitzats en Hostaleria, Turisme i Restauració, en modalitat oberta i a distància.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • Equip acadèmic: El centre compta amb un equip multidisciplinari altament especialitzat.
  • Instal·lacions: Les oficines centrals de Mastershostelería estan situades en l'àrea de negocis més important de Lleida / Lleida. Amb una extensió de 500m2, la seva seu està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, que permeten a l'equip professional oferir un servei eficient i de ràpida resposta a l'alumnat. A més compten amb una delegació a Madrid.
  • Orientació acadèmica i pràctiques professionals: L'Àrea de Gestió Acadèmica és responsable de donar informació dels cursos formatius, realitzar processos de matriculació, aconsellar i orientar a tots els alumnes, optimitzar el procés formatiu aclarint objectius i continguts, i solucionant tot tipus de problemes que pugui tenir l'estudiant al llarg del curs acadèmic.
  • Modalitats d'ensenyament: Les titulacions poden cursar-se en dues modalitats: online i a distància.
  • Sistema d'estudi flexible: S'adapta al ritme i a les necessitats de l'alumne. És a dir, l'estudiant és el responsable de planificar i organitzar les seves hores d'estudi, igual que de decidir quan es presenta a l'examen.
  • Formació de qualitat i acreditada: El centre compta amb col·laboracions que li permeten acreditar la qualitat dels seus cursos formatius. Entre elles, cal destacar el conveni amb la Confederació Espanyola d'Empreses de Formació (CECAP) i amb l'Associació Espanyola per a la Qualitat (AEC).
Experiència
Mastershostelería - Escola europea d'hostaleria, turisme i restauració és un centre que forma part de Grup Esneca Formació, el Grup de Formació líder a Nivell Nacional, amb més de 20 escoles i més de 20.000 alumnes anuals.
Les seves oficines centrals estan situades en l'àrea de negocis més important de Lleida / Lleida. Amb una extensió de 500m2, la seu de Masters Hostaleria està equipada amb les últimes innovacions tecnològiques, que permeten a l'equip professional oferir un servei eficient i de ràpida resposta a l'alumnat.
A més el centre compta amb una delegació territorial a Madrid.
Requisits d'admissió
El centre no presenta en els seus cursos i màsters cap requisit d'admissió. No obstant això, depenent del nivell formatiu, és recomanable comptar amb coneixements previs sobre la temàtica que es tractarà.
Model educatiu
Cursos, postgraus i màsters en cuina i restauració, en modalitat e-learning i a distància
Instal·lacions
1 seu amb les Oficines centrals a Lleida (Lleida) i una seu amb una delegació territorial a Madrid.
Què ofereix aquest centre
Aquest centre disposa d'una gran catàleg de cursos, postgraus i màsters en Cuina i Hostaleria. La seva oferta formativa es divideix temàticament en:
  • Alimentació
  • Cursos amb Pràctiques
  • Gastronomia i Enologia
  • Gestió d'Empreses Hoteleres
  • Idiomes
  • Restauració
  • Turisme
A qui es dirigeix
Aquest centre d'estudis dirigeix els seus programes formatius a:
  • Cuiners professionals, que vulguin millorar els seus coneixements i competències en el sector
  • Persones que vulguin desenvolupar una carrera professional com a cuiners o emprenedors en el sector de la restauració.

Vídeos Mastershostelería - Escuela europea de hostelería, turismo y restauración

Altres centres que et poden interessar

X