Descripció del centre

L'entitat Promoció d'Escoles va ser creada l'any 1965, fruit de l'esperit emprenedor d'unes famílies catalanes, residents a Terrassa, liderades pel senyor Agustí Abad, que desitjaven donar als seus fills una educació i una formació innovadores, fomentada en els valors, en la cultura per l'experimentació i l'esforç, dotada amb els millors recursos humans, tècnics i tecnològics i amb unes instal·lacions de qualitat i capdavanteres respecte del sector de l'educació.

Aquell mateix any Promoció d'Escoles va fundar l'escola Montcau - La Mola, al municipi de Matadepera, com escola catalana, laica, mixta, arrelada a tot el Vallès Occidental, basada en tots aquests principis i amb una extensió de més de 20.000 m2 en plena natura.

En tots els anys d'història, l'entitat Promoció d'Escoles s'ha anat consolidant fins a oferir un projecte d'escola que abraça de 0 a 18 anys, amb la Llar d'infants Els Pinetons i l'Escola Montcau - La Mola.

Els Pinetons i Montcau - La Mola s'han distingit per oferir un ensenyament capdavanter i de qualitat utilitzant les tècniques pedagògiques més avançades i troben els seus puntals en el tracte personalitzat amb alumnes i pares, en el rigor, en l'exigència i en el bon tracte, així com en la valoració de la feina ben feta i l'esforç personal.

Les Escoles Montcau-La Mola i Els Pinetons desenvolupen un projecte educatiu global que consta dels mateixos eixos transversals i objectius adaptats a cada una de les etapes o nivells. Això és possible gràcies a la tasca que desenvolupa l'Equip directiu.

L'Equip directiu és l'òrgan de gestió que té com a missió específica responsabilitzar-se del funcionament del centre i estimular-ne l'acció educativa global.

Aquest està format per la direcció pedagògica i el Consell d'administració que desenvolupen i vetllen per un projecte global que abasta tots els nivells educatius de les institucions, les caps d'estudis i les coordinacions de cada etapa educativa i la coordinació d'activitats extraescolars i serveis que són responsables del desenvolupament diari de la gestió.

Campus i seus

Montcau-La Mola
Pg. del Pla, s/n 08230 Matadepera (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

X