Descripció del centre

En tots els anys d'història l'entitat Promoció d'escoles s'ha anat consolidant fins a oferir un projecte d'escola que abraça de 0 a 18 anys, amb la Llar d'infants Els Pinetons i l'Escola Montcau - La Mola.

Els Pinetons i Montcau - La Mola s'han distingit per oferir un ensenyament capdavanter i de qualitat utilitzant les tècniques pedagògiques més avançades i troben els seus puntals en el tracte personalitzat amb alumnes i pares, en el rigor, en l'exigència i en el bon tracte, així com en la valoració de la feina ben feta i l'esforç personal.

Quan va néixer el projecte educatiu, a l'any 1965, es va tenir el coratge de proposar una educació integral, mixta, laica, arrelada a l'entorn i oberta a la comarca. Avui evoluciona obrint-se a Europa, potenciant el treball d'investigació i l'ús dels recursos tecnològics i, sobretot, oferint als alumnes un currículum a partir del qual dominen els aprenentatges instrumentals, les diferents formes d'expressió i el coneixement de les llengües, elements que facilitaran als nostres nois i noies de Montcau - La Mola la inserció a Europa, el marc on, en un temps no massa llunyà, s'hauran de desenvolupar.

Comptem amb un nombrós equip estable de professionals d'alt nivell docent i humà, que treballen de forma coordinada i dirigida, alhora que es reciclen i formen continuadament. Professionals assequibles, capaços d'atendre totes les individualitats de la comunitat educativa i mantenir unes Escoles de qualitat.

Potenciem el plurilingüisme a través de l'aprenentatge de diverses llengües (català, castellà, anglès, alemany i francès) perquè creiem que si bé és important estar arrelat a la pròpia cultura, és important també donar als nois i noies un bagatge cultural, lingüístic i tecnològic per tal que en la seva edat adulta es puguin comunicar amb la ciutadania europea amb facilitat.

Campus i seus

Montcau - La Mola
Pg. del Pla s/n 08230 Matadepera (Barcelona)
X