Descripció del centre

Nexo és la unió entre la teva família, la Universitat i viure fora de casa en una de les nostres residències. El pas intermedi cap a l'emancipació, en un espai en el qual podràs desenvolupar destreses de vida a més de créixer com a persona.
Un espai en el qual prendre les teves pròpies decisions, sense horaris ni lligams, amb la seguretat que aporta viure en els nostres edificis.
En Nexo cuidem de cada detall, perquè et sentis com a casa i tinguis una experiència de vida completa. Us escoltem, des de dins, per a saber en tot moment què és el més important perquè la vostra vida en les nostres residències sigui fàcil, còmoda i feta a la vostra mesura.
Vivint amb nosaltres, coneixeràs estudiants de tot arreu del món, ja que a més de tenir residents de tota Espanya, mantenim com una constant la nostra vocació internacional, allotjant amb nosaltres a estudiants erasmus, així com de diverses universitats i escoles internacionals.
Les persones que conformen l'equip de cada residència destaquen per la seva calidesa humana, perquè sabem que tenim el privilegi d'acompanyar-te en una de les etapes més crucials i emocionants de la teva vida.
El nostre propòsit és que et concentris en l'important i vives experiències fantàstiques; de la resta, ens encarreguem nosaltres.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
En tots els nostres allotjaments, comptem amb espais on estudiar i concentrar-se, com les sales d'estudi i de coworking. A més, tenim gimnasos dotats amb l'última tecnologia en maquinària, zones d'oci on descansar, àrees a l'aire lliure i sales polivalents per a conferències o on desenvolupar les teves inquietuds culturals.
El nostre afany de transmetre els valors d'una vida sana va més enllà, per la qual cosa organitzem col·loquis amb nutricionistes i experts en alimentació, participem en tornejos esportius, organitzem carreres solidàries i moltes més activitats.
Estem compromesos amb la cura del nostre entorn, per la qual cosa constantment busquem solucions biosostenibles.
De manera progressiva, estem incorporant en el funcionament dels nostres edificis fonts d'energia renovables i sistemes de reciclatge perquè en un futur pròxim siguem encara més verds.
Volem que els pares i mares tinguin la tranquil·litat que els seus fills tenen totes les seves necessitats cobertes, que els nostres residents se sentin segurs, còmodes i cures amb nosaltres.
 

Campus i seus

Nexo Residencias
PASEO DE LA HABANA 22 28036 Madrid
X