Nexo Residencias

Campus, seus i serveis
Nexo és la unió entre la teva família, la Universitat i viure fora de casa en una de les nostres residències. El pas intermedi cap a l'emancipació, en un espai en el qual podràs desenvolupar destreses de vida a més de créixer com a persona.
Un espai en el qual prendre les teves pròpies decisions, sense horaris ni lligams, amb la seguretat que aporta viure en els nostres edificis.
En Nexo cuidem de cada detall, perquè et sentis com a casa i tinguis una experiència de vida completa. Us escoltem, des de dins, per a saber en tot moment què és el més important perquè la vostra vida en les nostres residències sigui fàcil, còmoda i feta a la vostra mesura.
Vivint amb nosaltres, coneixeràs estudiants de tot arreu del món, ja que a més de tenir residents de tota Espanya, mantenim com una constant la nostra vocació internacional, allotjant amb nosaltres a estudiants erasmus, així com de diverses universitats i escoles internacionals.
Les persones que conformen l'equip de cada residència destaquen per la seva calidesa humana, perquè sabem que tenim el privilegi d'acompanyar-te en una de les etapes més crucials i emocionants de la teva vida.
El nostre propòsit és que et concentris en l'important i vives experiències fantàstiques; de la resta, ens encarreguem nosaltres.
    Nexo Residencias
  • Madrid
    PASEO DE LA HABANA 2228036 Madrid