Descripció del centre

Gestionem més de 8.000 places d'allotjament en 34 residències universitàries situades en 19 ciutats espanyoles. Això ens converteix en la xarxa més important i extensa del país.
Estem orgullosos de comptar amb un equip de 180 professionals que treballen diàriament per a preveure i satisfer les necessitats dels estudiants universitaris, de les seves famílies, i de les més de 30 universitats espanyoles que confien en nosaltres i ens recomanen.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Sabem que el públic universitari és cada vegada més heterogeni, demandant i especialitzat. La nostra aposta és escoltar als estudiants i oferir-los models d'allotjament i serveis complementaris adequats al seu perfil.
En resum, l'objectiu és ser una part important de la vida dels residents en aquesta etapa crucial del seu desenvolupament com a persones. Per a això, des de 1.992 dissenyem l'experiència en les nostres residències sobre la base de tres grans idees:
  • Crear residències modernes, versàtils i funcionals, que facin que els residents se sentin com a casa.
  • Seleccionar i formar professionals que amb el seu treball garanteixin la comoditat i la seguretat dels nostres estudiants 24 hores al dia, 365 dies a l'any.
  • Generar un programa d'activitats esportives, lúdiques i culturals destinat a afavorir la integració dels nostres estudiants tant dins de la pròpia residència com en la seva nova ciutat.

Campus i seus

Resa Residencia de Estudiantes
PASEO RECOLETOS 6 28001 Madrid
X