Serveis

Biblioteca
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

El Col·legi La Salle Torreforta forma part de la gran Família Lasal·liana des de l'any 1961, amb el propòsit d'atendre les necessitats educatives a la zona de ponent de la ciutat de Tarragona.
Aquest Col·legi vol continuar, amb renovada il·lusió, l'ideal de sant Joan Baptista de La Salle, oferint als nois i noies una educació humana i cristiana de gran qualitat, que els prepari per a ser agents positius en una societat que cerca de ser més justa, lliure, solidària i responsable.

Característiques

Experiència
El Col·legi La Salle Torreforta és un centre privat concertat que té una trajectòria de 50 anys al servei del barri de Torreforta. Al llarg del temps s’ha anat adaptant a les noves realitats, però sempre sense deixar de partir del seu Caràcter Propi i del seu estil de qualitat.
El barri i  el Col·legi han crescut junts. Les primeres vivendes es van construir a partir del juliol de 1950, i van constituir el primer nucli residencial del barri de Torreforta. A l’octubre de 1964, la “Obra sindical del Hogar” va iniciar la construcció de 232 vivendes. Les necessitats d’escolarització dels nens del barri eren tan importants que en 1961, sense finalitzar les obres de construcció del nou Col·legi, es constitueix la primera comunitat de Germans de les Escoles Cristianes, que acull als primers alumnes. El Germà Donato va ser el primer director. Finalment, el 30 de maig de 1962, el Cardenal de Tarragona Benjamín de Arriba i Castro inaugura el Col·legi La Salle Torreforta.

Campus i seus

La Salle Torreforta
Carrer Sant Benilde 15 43006 Torreforta (Tarragona)

Altres centres que et poden interessar

X