MasterD Oposiciones

Administratiu de Corporacions Locals

MasterD Oposiciones

Oposicions
On-line | Semi-presencial

Descripció

Vols presentar-te a les oposicions d'administratiu i d'auxiliar administratiu de l'Administració Pública?. A MasterD som experts preparant oposicions. Milers d'alumnes preparats amb èxit i 20 anys d'experiència avalen la nostra formació.

Aquesta preparació et permet presentar-te a totes les places i de qualsevol organisme: Ajuntaments, Diputacions, Governs Autonòmics, Universitats, Estatals i de serveis de salut.

Avantatges de preparar les oposicions d'Administratiu:  • Aconseguiràs una feina estable: avui dia tenir un contracte indefinit no és garantia d'un treball assegurat, però treballar a l'Administració Pública suposa tenir una feina per sempre. Tindràs molta més estabilitat que en el sector privat.

  • Una bona remuneració: el treball d'un administratiu a l'empresa privada sol ser menor que el d'un funcionari. Si aproves les oposicions d'administratiu de les corporacions locals tindràs un bon sou assegurat, incloent pagues extres.

  • Flexibilitat horària: el treball de funcionari permet compatibilitzar la vida personal amb la professional. Si tens família ja no serà un problema. Els horaris en l'Administració Pública permeten conciliar les dues àrees.

  • Altres beneficis: tindràs més vacances, beneficis socials, possibilitat de demanar excedències, dies propis i possibilitats reals de promoció interna.Veure més

Metodologia

Test psicotècnics: Aprèn a resoldre els tests.
Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Administratiu de Corporacions Locals

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Administratiu de Corporacions Locals