Administratiu de Corporacions Locals

5 Persones han demanat informació
1058 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
MasterD Oposiciones
Administratiu de Corporacions Locals
Sol·licita informació
Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Vols presentar-te a les oposicions d'administratiu i d'auxiliar administratiu de l'Administració Pública?. A MasterD som experts preparant oposicions. Milers d'alumnes preparats amb èxit i 20 anys d'experiència avalen la nostra formació.
Aquesta preparació et permet presentar-te a totes les places i de qualsevol organisme: Ajuntaments, Diputacions, Governs Autonòmics, Universitats, Estatals i de serveis de salut.
Avantatges de preparar les oposicions d'Administratiu:
  • Aconseguiràs una feina estable: avui dia tenir un contracte indefinit no és garantia d'un treball assegurat, però treballar a l'Administració Pública suposa tenir una feina per sempre. Tindràs molta més estabilitat que en el sector privat.
  • Una bona remuneració: el treball d'un administratiu a l'empresa privada sol ser menor que el d'un funcionari. Si aproves les oposicions d'administratiu de les corporacions locals tindràs un bon sou assegurat, incloent pagues extres.
  • Flexibilitat horària: el treball de funcionari permet compatibilitzar la vida personal amb la professional. Si tens família ja no serà un problema. Els horaris en l'Administració Pública permeten conciliar les dues àrees.
  • Altres beneficis: tindràs més vacances, beneficis socials, possibilitat de demanar excedències, dies propis i possibilitats reals de promoció interna.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Test psicotècnics: Aprèn a resoldre els tests. Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials.

Avantatges del curs

Perquè superis amb èxit l'oposició d'auxiliar administratiu en MasterD t'oferim els millors mitjans humans i tècnics: professors experts, simulacres d'examen, classes en directe i un seguiment i control individualitzat per a cada alumne. Et preparem les oposicions d'auxiliar administratiu i administratiu (C1 i C2) amb garanties ja que MasterD i el seu sistema exclusiu P8.10 t'ajuda a obtenir notes superiors a 8. ¡A més preparem la promoció interna d'aquesta oposició !.
Administratiu de Corporacions Locals
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X