Agent Funerari: Formació professional

141 Persones han demanat informació
1797 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Instituto Español Funerario
Agent Funerari: Formació professional
Sol·licita informació
Curs
Presencial | Semi-presencial
450 hores
Consulteu el preu

Descripció

Hem creat un pla d'estudis optimitzat que de forma àgil i adaptant-se a vostè podrà tenir la preparació avalada per poder emprar-se en qualsevol vacant del sector : assessorament al dol, Psicologia, Recollides . Funeraris / es, Tanatoris ...

El compromís d'IF amb el sector formatiu professional és el d'oferir les millors modalitats de cursos, millor preparats i orientats.
Ens cenyim plenament a totes les legislacions vigents per estar a l'avantguarda del sector .

BOE . Núm: 295

Hem trobat la fórmula perquè les persones que vulguin formar-se en tanatopràxia puguin fer-ho al ritme que vulguin , rebent la millor formació de mà dels millors professionals del sector. 
  • L'alumne realitzarà un examen final de cada mòdul i un final general de tots els mòduls. Si no aprova aquest examen final no podrà rebre el certificat de professionalitat . Les notes dels exàmens per mòduls faran mitjana i comptaran per a l'examen final.
  • En finalitzar el curs l'alumne rebrà un diploma i un certificat que acrediti que ha realitzat tot el curs del certificat de professionalitat de tanatopràxia .

Temari

  • Restauració i reconstrucció de cadàvers 
Comprovar la documentació i identitat del cadàver abans d'iniciar la restauració i Reconstrucció per assegurar que totes dues són coincidents . Comprovar la disponibilitat dels recursos materials establerts en els procediments de treball per a la realització de la reconstrucció i restauració del cadàver .
Restaurar la zona danyada per diferents lesions seguint els procediments establerts de treball per a la posterior presentació del cadàver . Reconstruir la zona danyada en els casos de pèrdues anatòmiques corporals , seguint els procediments de treball establerts , per millorar la presentació del cadàver . Eliminar els residus generats en la restauració i reconstrucció en cadàvers seguint la normativa sobre eliminació de residus biològics per evitar riscos de contaminació personal i ambiental .
  • Tanatoestètica 
Conèixer l'origen i la història de la Tanatopràxia i tanatoestètica ( Tanatomaquillaje ) . Adquirir els coneixements bàsics i necessaris sobre anatomia i fisiologia humana . Identificar les diferents alteracions post - mortem i el seu tractament . Estudiar com es porta a terme tot el procés d'embalsamament . Estudiar com es porta a terme tot el procés de maquillatge mortuori ( maniobres prèvies , aplicació de cosmètics , ... ) . Adquirir els coneixements bàsics pel que fa a prevenció de riscos laborals i Bioseguretat. Conèixer tot el relacionat amb la Gestió Funerària. 
És un curs presencial amb dues classes pràctiques presencials , l'examen acreditatiu és presencial .
  • Riscos laborals en funeràries
Per treballar en un tanatori és imprescindible complir amb uns requisits en matèria de prevenció de riscos , ja que podem trobar-nos amb objectes punxants ( agulles , bisturís ... ) que poden contagiar d'alguna malaltia si aquests no han estat bé desinfectats .
Hem d'anar amb molt de compte quan treballem amb un difunt , desinfectar bé és un dels primers passos a seguir per tal de protegir-nos a nosaltres mateixos , ja que si per aquesta persona l'única cosa que podem fer és condicionar el millor possible , si tenim de mirar per la nostra salut .
És també imprescindible posar-nos tots els EPI 'S , dutxar-nos i canviar-nos quan acabem el nostre torn de treball , ja que podem haver trepitjat sang i no és qüestió de portar bacteris a casa .
  • Psicologia del dol
És molt tenir una base de psicologia per tal de poder tractar amb la gent que malauradament ha perdut un ésser estimat i pot estar nerviós , agressiu , exaltat , i hem de posar-nos en la seva pell i entendre que és una situació molt difícil i dolorosa per ells , i que tot el que ens diguin és de moment que estan vivint i no perquè tinguin alguna cosa personal contra nosaltres.
Aquest curs serveix per a saber com defensar-nos d' aquestes situacions sense faltar el respecte a unes persones que ara mateix estan desconsolades per la pèrdua d'una persona estimada .
Aquí veurem com actuar davant d'aquestes situacions , com empatitzar amb aquestes persones tractant-les amb tot el respecte però sense que ens afectin les seves emocions , o que aquestes ho facin de la millor manera possible per poder continuar amb el nostre dia a dia .

Destinataris

  • Qualsevol persona interessada.
  • Funeraris.
  • Sanitaris.
  • Metges.
  • Agents d'assegurances.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Lloc on s'imparteix el curs

Instituto Funerario Español / SEMI-PRESENCIAL
Agent Funerari: Formació professional
Instituto Español Funerario
Campus i seus: Instituto Español Funerario
Instituto Español Funerario (Girona)
Girona
Instituto Español Funerario
c/ Doctor Marañón 11, Oficinas 1-2 08380 Malgrat de Mar (Barcelona)
Sol·licita informació
X