Curs d'alemany per a joves de 14 a 17 anys a Berlín (Alemanya)

Consulteu el preu
Sol·licita informació
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Curs d'alemany per a joves de 14 a 17 anys a Berlín (Alemanya)
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Descobrir Berlín i la seva metròpolis és genial i inoblidable! Els participants poden gaudir de llocs famosos com: la Porta de Brandenburg, Torre de Ràdio, Universitat, Muro
de Berlín i el magnífic Parlament, entre altres. Sens dubte progressaràs en el teu nivell d'Alemany !.

Preu:
  •     2 setmanes: 1.890 euros.
  •     3 setmanes: 2.325 euros.
  •     4 setmanes: 2.760 euros.

Característiques
El centre d'estudis s'ubica al tranquil districte de Berlin-Lichtenberg, envoltat de jardins, petites galeries i botigues de moda, on els participants poden comprar algun típic souvenir com a record de la seva estada. Disposa de cafeteria, Wi-Fi i sala de relax amb tennis de taula, billar i altres jocs.
El primer dia de classe, previ test, cada alumne és emplaçat en el seu nivell corresponent. S'imparteixen 20 lliçons per setmana de 45 min, tots els nivells excepte avançat. El professorat és nadiu i qualificat en l'ensenyament de l'idioma Alemany a alumnes internacionals. El curs es complementa amb visites a Berlín, Porta de Brandenburg, Mur de Berlín, Estadi Olímpic, Museu Tècnic i esports com futbol, ??pista de bitlles, natació, etc. així com altres activitats recreatives. En tot moment els alumnes estan acompanyats per instructors responsables.
S'ofereix allotjament amb pensió completa en Família, habitació doble i estudiant d'una altra nacionalitat. Al migdia es pren el "lunch" a la cafeteria del centre d'estudis, excepte en l'excursió de dia complet que es facilita un "packed-lunch". S'inclou un bo-bus gratuït per als desplaçaments Família-Col·legi.

Requisits

Edat 14 a 17 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Entre 10 Juliol al 20 ago (diumenge / dissabte).

Preu

Consulteu el preu
2 setmanes: 1.890 euros. 3 setmanes: 2.325 euros. 4 setmanes: 2.760 euros. El preu inclou: Classes, allotjament, facilitats per a rentar la roba (amb monedes no incloses en Residència), activitats, excursions, segur, trasllats aeroport, telèfon 24h, supervisió per Tutors Alemanys. Opcional bitllet. En CIE podem facilitar la millor oferta.
Curs d'alemany per a joves de 14 a 17 anys a Berlín (Alemanya)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Sol·licita informació
X