Curs d'anglès per a joves a Califòrnia University (Estats Units)

1045 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Curs d'anglès per a joves a Califòrnia University (Estats Units)
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

EUA és realment un país excitant per als joves i que mai desil·lusiona, desperta una agradable inquietud especial que molts dels participants d'estiu desitgen prolongar amb un curs escolar convalibable. El nostre programa en l'estat de Califòrnia, a l'oest dels EUA, ha estat escollit i seleccionat perquè els nostres participants gaudeixin, alhora que aprenen del seu entorn i visiten el més rellevant, fent la seva estada INOBLIDABLE I ÚNICA.
El participant pot optar per descobrir una nova cultura convivint en el si d'una família o residint a la mateixa Universitat on s'imparteixen les classes. El curs d'Anglès l'imparteixen professors universitaris titulats a tots els nivells. Cobreix els aspectes de
conversa, comprensió, lectura, escriptura, pronunciació i gramàtica, en classes reduïdes juntament amb participants internacionals.
¡Fantàstica elecció! No demorin la seva sol·licitud, places limitades!

1. Curs en Família
Edat 15 a 19 anys


Preus:
  •     1 setmana: 2.390 euros.
  •     2 setmanes: 3.315 euros.
  •     3 setmanes: 4.245 euros.

A 30 km de Los Angeles i de les seves belles platges es troba el "College" Universitari escollit on s'imparteixen les classes, fundat el 1915 i sent una de les institucions més prestigioses de Califòrnia.
Finalitzades les classes de 18 lliçons d'anglès setmanals, els alumnes gaudeixen de les increïbles instal·lacions pròpies del Campus del "College", com ara gimnàs, pistes de tennis, pista de bàsquet, camp de futbol, ??beisbol, biblioteca, Internet, cafeteria, etc. .
Les famílies seleccionades ofereixen mitja pensió de dilluns a divendres, esmorzar dissabte d'excursió i pensió completa el diumenge. Acompanyen als estudiants diàriament al "College" i viceversa. A la cafeteria del campus es pot adquirir el "lunch" a preu modic. Únic espanyol a la Família.
El curs es complementa amb activitats variades per les tardes i excursions a llocs rellevants com Observatori Griffith, Califòrnia Science Center, Outlet Ontario Mills, Jardins Victòria, etc.

Excursions incloses curs 3 setmanes
  •     Visita a la ciutat de Los Angeles, Chinatown, downtown L'..
  •     Disneyland
  •     universal Studios
  •     Beverly Hills i Pasadena
  •     Bliblioteca Huntington i USC tour
  •     Hollywood tour

2. Curs en Residència
Edat 15 a 22 anys


Preu: A partir de 2.480 euros.
La "University" on s'imparteixen les classes es troba a 20 milles de Los Angeles i de la platja. Disposa de biblioteca, camp de futbol, ??bàsquet, voleibol, pista d'atletisme, rocòdrom, gimnàs, piscina, pista de handbol, sala de jocs i aula d'ordinadors.
El programa permet combinar 18 classes d'anglès setmanals de 50 minuts amb ensenyament especialitzat impartida per instructors professionals:
Surfing 10 lliçons / sem .: materials inclosos, instructors especialitzats, famosa àrea de Huntington Beach, Tour per Hollywood, etc.
Cinema 8 lliçons / sem .: professorat de "Columbia University" o relacionat amb produccions de Hollywood, en projectes de George Lucas o Ray Liotta. S'estudia el moviment de la càmera, efecte, edició, etc.
Acting 10 lliçons / sem .: enunciació, exercici de moviment, anàlisi del caràcter, improvisació i reacció en una escena.
Professors experts de la comunitat artística de Hollywood.

Explorer: després del curs d'Anglès de 18 lliçons / sem., S'organitzen major nombre d'activitats i visites turístiques, ja que no existeix ensenyament específic com les anteriors opcions.
El participant s'allotja a la Residència d'estudiants del mateix campus, en habitació doble amb bany privat per a 4 estudiants, amb pensió completa ( "brunch" cap de setmana), excepte només esmorzar el dissabte o diumenge dia d'excursió. El curs es complementa amb excursions anàlogues al curs en Família, visites i activitats variades com esports, natació, "dance party", shopping, jocs i centre juvenil.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Inici urso 1: gener, febrer, març 6 13 Març, 20 mar, 31 jul, agost 7, 14 ago, 11 de desembre, 18 des Inici curs 2: Surf, juny 26, juliol 3, 10 juliol 17 juliol; Cinema, juny 26, 17 jul; Acting, juny 26, 17 jul (diumenge / dissabte)

Preu

Consulteu el preu
El preu inclou: Classes, allotjament, facilitats per a rentar la roba (amb monedes no incloses en Residència), activitats, excursions, segur, trasllats aeroport, telèfon 24h, supervisió per Tutors Americans. Opcional bitllet. En CIE podem facilitar la millor oferta.
Curs d'anglès per a joves a Califòrnia University (Estats Units)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Sol·licita informació
X