Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials adaptat a el Certificat de Professionalitat

1031 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials adaptat a el Certificat de Professionalitat
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

Aquesta Llei recull aquest dret en el seu apartat d'exposició de motius, i que a continuació s'exposa de manera literal: "L'atenció a les persones en situació de dependència i la promoció de la seva autonomia personal constitueix un dels principals reptes de la política social dels països desenvolupats.
El repte no és altre que atendre les necessitats d'aquelles persones que, per trobar-se en situació d'especial vulnerabilitat, requereixen suports per a desenvolupar les activitats essencials de la vida diària, assolir una major autonomia personal i poder exercir plenament els seus drets de ciutadania ".
És, per tant, en aquesta situació de creixent demanda de professionals per a l'Atenció de Persones Dependents en Institucions Socials que es fa necessari una formació d'acord que habiliti per a aquest treball.
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu Curriculum Vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Objectius

Amb la realització d'aquest curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials l'alumne es formarà i estarà capacitat per a realitzar, entre altres, les següents tasques:
• Planificar i executar les intervencions d'atenció a les persones en l'àmbit institucional seguint les indicacions d'un equip interdisciplinari.
• Dur a terme les intervencions d'atenció física a persones dependents dins de l'àmbit institucional.
• Dur a terme les intervencions d'atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.
• Dur a terme les intervencions d'atenció psicosocial a persones dependents.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs d'Atenció Sociosanitària a Persones Dependents en Institucions Socials adaptat a el Certificat de Professionalitat
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X