CODEF Consultors de formació

Curs presencial de Tècnic Veterinari 1r i 2n nivell

CODEF Consultors de formació

Descripció

El constant creixement d'aquest sector comporta una cada vegada major aparició de perfils i establiments especialitzats, es fa necessari comptar amb persones capaces d'assumir responsabilitats en la planificació, cura i atenció veterinària, la higiene o la cria d'animals, és per això que fan del tècnic veterinari el professional ideal.

Amb el curs de Tècnic Auxiliar de Clínica Veterinària (1r i 2n nivell) adquiriràs un nivell de coneixements pràctics ampli i integral d'atenció clínica professional en animals de companyia.


Veure més

Temari del curs

Els cursos s'estructuren en blocs temàtics (o Àrees) i cada un, al seu torn, es divideix en Unitats Didàctiques o contingut teòric-pràctic del curs.

El curs de Tècnic Veterinari comprèn dos nivells.
 

Primer nivell: (auxiliar de clínica veterinària)
• Mòdul nº 1: Descripció anatòmica
• Mòdul nº 2: Patologia veterinària i primers auxilis
• Mòdul nº 3: Maneig d'animals de companyia i Mascotes
• Mòdul nº 4: Ètica i Administració
Apèndixs: Etnologia (races de gossos, gats i altres espècies).

Segon nivell (Ajudant Tècnic Veterinari)
• Mòdul nº 1 La cria de gossos, gats i altres espècies
• Mòdul nº 2: Tècniques d'infermeria i diagnòstic
• Mòdul nº 3: Cirurgia
• Mòdul nº 4: Deontologia i veterinària legal
• Mòdul nº 5 Legislatiu
Apèndix: Etnologia (etnologia de les races de gossos, gats i altres animals de companyia).

Programa adaptat al projecte de qualificació professional B.O.E. 140/11 de 4 feb Ministeri de l'Interior per a l'obtenció de Cicles professionals de grau mitjà).
Veure més

Destinataris

El curs està pensat per a persones que treballin en clíniques o establiments zoològics i que el seu contacte diari amb els animals els exigeixi millorar el seu perfil clínic. Persones interessades en rebre formació especialitzada per treballar com a auxiliars de clínica veterinària.

Metodologia

Disposaràs a més del professorat presencial, un tutor responsable del curs i especialista en la matèria, que t'atendrà per solucionar tots els dubtes i qüestions que puguin sorgir al llarg del curs a través del nostre Camp Virtual. L'estudi de la part teòrica és presencial (curs escolar) amb el suport de la nostra aula virtual. Classes presencials extra escolars de reforç i recuperació. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc., del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a Girona i tot Catalunya (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne).

Durada

Curs Escolar de 9 mesos (800 hores). 60 crèdits presencials + tutories + seminaris teoricopràctics i pràctiques, total 850 hores.

Titulació obtinguda

En acabar els estudis, i una vegada formalitzats els tràmits administratius, l'alumne / a que superi satisfactòriament el curs obtindrà, de la nostra institució, el títol de: Auxiliar de clínica i tècnic veterinari.

Preu

Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs presencial de Tècnic Veterinari 1r i 2n nivell

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs presencial de Tècnic Veterinari 1r i 2n nivell