CODEF Consultors de formació

Curs presencial de Tècnic Veterinari 1r i 2n nivell

CODEF Consultors de formació

Descripció

El constant creixement d'aquest sector comporta una cada vegada major aparició de perfils i establiments especialitzats, es fa necessari comptar amb persones capaces d'assumir responsabilitats en la planificació, cura i atenció veterinària, la higiene o la cria d'animals, és per això que fan del tècnic veterinari el professional ideal.

Amb el curs de Tècnic Auxiliar de Clínica Veterinària (1r i 2n nivell) adquiriràs un nivell de coneixements pràctics ampli i integral d'atenció clínica professional en animals de companyia.


Veure més

Temari del curs

Els cursos s'estructuren en blocs temàtics (o Àrees) i cada un, al seu torn, es divideix en Unitats Didàctiques o contingut teòric-pràctic del curs.

El curs de Tècnic Veterinari comprèn dos nivells.
 

Primer nivell: (auxiliar de clínica veterinària)
• Mòdul nº 1: Descripció anatòmica
• Mòdul nº 2: Patologia veterinària i primers auxilis
• Mòdul nº 3: Maneig d'animals de companyia i Mascotes
• Mòdul nº 4: Ètica i Administració
Apèndixs: Etnologia (races de gossos, gats i altres espècies).

Segon nivell (Ajudant Tècnic Veterinari)
• Mòdul nº 1 La cria de gossos, gats i altres espècies
• Mòdul nº 2: Tècniques d'infermeria i diagnòstic
• Mòdul nº 3: Cirurgia
• Mòdul nº 4: Deontologia i veterinària legal
• Mòdul nº 5 Legislatiu
Apèndix: Etnologia (etnologia de les races de gossos, gats i altres animals de companyia).

Programa adaptat al projecte de qualificació professional B.O.E. 140/11 de 4 feb Ministeri de l'Interior per a l'obtenció de Cicles professionals de grau mitjà).
Veure més

Destinataris

El curs està pensat per a persones que treballin en clíniques o establiments zoològics i que el seu contacte diari amb els animals els exigeixi millorar el seu perfil clínic. Persones interessades en rebre formació especialitzada per treballar com a auxiliars de clínica veterinària.

Metodologia

Disposaràs a més del professorat presencial, un tutor responsable del curs i especialista en la matèria, que t'atendrà per solucionar tots els dubtes i qüestions que puguin sorgir al llarg del curs a través del nostre Camp Virtual. L'estudi de la part teòrica és presencial (curs escolar) amb el suport de la nostra aula virtual. Classes presencials extra escolars de reforç i recuperació. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc., del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a Girona i tot Catalunya (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne).

Durada

Curs Escolar de 9 mesos (800 hores). 60 crèdits presencials + tutories + seminaris teoricopràctics i pràctiques, total 850 hores.

Titulació obtinguda

En acabar els estudis, i una vegada formalitzats els tràmits administratius, l'alumne / a que superi satisfactòriament el curs obtindrà, de la nostra institució, el títol de: Auxiliar de clínica i tècnic veterinari.

Preu

Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs presencial de Tècnic Veterinari 1r i 2n nivell

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs presencial de Tècnic Veterinari 1r i 2n nivell