Curs Tècnic Superior Veterinària

CODEF Consultors de formació

Descripció

El Curs Tècnic Superior Veterinari s'imparteix en modalitat presencial a Girona.
La pràctica professional a la clínica veterinària i altres establiments ha portat a la necessitat d'exigir, a partir de la figura de l'auxiliar de clínica veterinària, la presència d'un perfil professional amb majors i més profunds coneixements sobre Clínica Veterinària, així com més dotat de recursos per col·laborar d'una forma més estreta amb el veterinari, creant la figura del Tècnic veterinari.

Temari

Els cursos s'estructuren en blocs temàtics (o Àrees) i cada un, al seu torn, es divideix en Unitats Didàctiques o contingut teòric-pràctic del curs.

El curs de Tècnic Veterinari comprèn dos nivells.
 

Primer nivell: (auxiliar de clínica veterinària)
• Mòdul nº 1: Descripció anatòmica
• Mòdul nº 2: Patologia veterinària i primers auxilis
• Mòdul nº 3: Maneig d'animals de companyia i Mascotes
• Mòdul nº 4: Ètica i Administració
Apèndixs: Etnologia (races de gossos, gats i altres espècies).

Segon nivell (Ajudant Tècnic Veterinari)
• Mòdul nº 1 La cria de gossos, gats i altres espècies
• Mòdul nº 2: Tècniques d'infermeria i diagnòstic
• Mòdul nº 3: Cirurgia
• Mòdul nº 4: Deontologia i veterinària legal
• Mòdul nº 5 Legislatiu
Apèndix: Etnologia (etnologia de les races de gossos, gats i altres animals de companyia).

Programa adaptat al projecte de qualificació professional B.O.E. 140/11 de 4 feb Ministeri de l'Interior per a l'obtenció de Cicles professionals de grau mitjà).

Destinataris

  • A aquelles persones sensibilitzades amb l'atenció als animals i que vulguin fer d'això una professió en un àmbit en alça, dinàmic i amb gran projecció laboral.
  • A aquelles persones que vulguin exercir la seva activitat en clíniques i hospitals veterinaris, residències, zoològics, centres d'ensinistrament o qualsevol altre nucli zoològic, com, per exemple, botigues d'animals.
  • A aquelles persones l'activitat laboral es trobi relacionada amb els animals o les seves cures i atenció.

Metodologia

Disposaràs a més del professorat presencial, un tutor responsable del curs i especialista en la matèria, que t'atendrà per solucionar tots els dubtes i qüestions que puguin sorgir al llarg del curs a través del nostre Camp Virtual. L'estudi de la part teòrica és presencial (curs escolar) amb el suport de la nostra aula virtual. Classes presencials extra escolars de reforç i recuperació. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc., del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a Girona i tot Catalunya (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne).

Durada

Curs Escolar de 9 mesos (800 hores).

Titulació obtinguda

En acabar els estudis, i una vegada formalitzats els tràmits administratius, l'alumne / a que superi satisfactòriament el curs obtindrà, de la nostra institució, el títol de: Auxiliar de clínica i tècnic veterinari.

Pràctiques

240 hores de pràctiques (mínim obligatòries) en les nostres clíniques concertades a Girona i resta de Catalunya.

Borsa de treball

Àmplia borsa de treball a la teva província i Comunitat.

Professorat

Prefoserado Presencial: Dr. Marc Ros (veterinari-cirurgià). Dra. Mònica Requena (veterinària-cirurgià). Disposaràs a més del professorat presencial, un tutor responsable del curs i especialista en la matèria, que t'atendrà per solucionar tots els dubtes i qüestions que puguin sorgir al llarg del curs a través del nostre Camp Virtual.
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Curs Tècnic Superior Veterinària
També et recomanem aquests cursos
X