Curs d'Auxiliar d'Infermeria: Assistència i Cures Clíniques-Sanitaris

Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs d'Auxiliar d'Infermeria: Assistència i Cures Clíniques-Sanitaris
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

L'Auxiliar d'Infermeria és un professional la funció laboral s'enquadra no només en les tècniques d'atenció i cures de malalts, sinó que també haurà de realitzar funcions de recollida de mostres, higiene el pacient, aplicació de fàrmacs i altres funcions pròpies dels departaments de infermeria.
Una de les característiques de la tasca dels auxiliars d'infermeria és que desenvoluparan la seva tasca com a part d'un equip sanitari format, de manera habitual, per metges, infermeres i altres professionals als quals haurà de prestar el seu suport i seguir les seves indicacions pel que fa a la cura de malalts.
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu currículum vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis, comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Objectius

Un cop acabat aquest curs l'alumne haurà una formació que l'habilita per al seu exercici professional com a Auxiliar d'Infermeria. Entre els coneixements que l'alumne haurà adquirit a l'acabar el curs estan:
• Conceptes de Salut i Malaltia.
• L'estructura sanitària.
• La funció de l'auxiliar d'infermeria dins un equip mèdic.
• Adquirir coneixements d'anatomia i fisiologia generals.
• Coneixements de les diferents patologies de l'pacient.
• Atenció a l'pacient en funció de la seva patologia.
• Fonaments de Farmacologia.
• Recollida de mostres.
• Primers auxilis.
• Esterilització, desinfecció i asèpsia.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs d'Auxiliar d'Infermeria: Assistència i Cures Clíniques-Sanitaris
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X