Cicle Formatiu de Grau Superior en Arts del Circ

Ensenyaments professionals de música, dansa i altres arts escèniques
Presencial
Barcelona
2 anys
entre 2500 € i 5000 €

Descripció

Es treballa la tècnica principal de Circ, les metodologies de creació i les tècniques escèniques complementàries per arribar a la creació, escriptura i representació del projecte personal.

Temari

Salut i entrenament
Aquelles tècniques que ajuden a reforçar les capacitats físiques i mentals envers la tècnica i la creació (Preparació física general i específica, flexibilitat, anatomia aplicada, base tècnica, nutrició...).
Tècniques escèniques complementàries
Aquelles tècniques que ajuden a reforçar la presència i la comunicació en escena i desenvolupar el propi llenguatge artístic (dansa contemporània, hip hop, popping, creació en moviment, acrobàcia escènica, joc escènic, veu..)
Itinerari Personal:
A partir d'un bon nivell tècnic a la tècnica de circ triada, aprofundiment de la tècnica principal a desenvolupar tant a nivell tècnic com artístic. Acrobàcia a terra i/o sobre aparells equilibris acrobàtics Equilibris amb i sobre objectes Parades de mans Tècniques aèries sense vol Tècniques aèries amb vol Malabars i/o manipulació d'objectes
Taller:
Assajar, actuar i experimentar els processos creatius (tallers de creació i actuacions amb públic en diferents situacions i àmbits).
Projecte i Segona tècnica:
Dissenyar i desenvolupar el projecte creatiu personal amb el reforç d'una segona tècnica de circ a més de: escriptura dramàtica i guió, so i il·luminació, vestuari, maquillatge i escenografia, assessories artístiques i ull extern i assessories artístiques sobre la tècnica principal.
Formació i Orientació Laboral (FOL):
Gestionar el marc legal i la incorporació a la feina del projecte personal en tots els seus vessants.
Formació en Centres de Treball:
Pràctiques d'inserció al món laboral dins l'àmbit de les arts escèniques a companyies, producció d'espectacles, Festivals.

Destinataris

Dirigit a aquelles persones que vulguin formar-se com a artistes de Circ i que ja tinguin un nivell tècnic assolit per crear, gestionar i representar un espectacle o número de circ propi (individual o col·lectiu).

Metodologia

Presencial

Durada

Duració: 2000 hores.

Titulació obtinguda

Cicle Formatiu de Grau Superior en Arts del Circ
Cicle Formatiu de Grau Superior en Arts del Circ
Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel
Campus i seus: Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel
Centre de les Arts del Circ Rogelio Rivel
C/ Port Lligat, 11, 15 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X