Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu

1135 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Escola GEM
Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu
Sol·licita informació
Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
Mataró (Barcelona)
1400 hores
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu del Cicle és el de capacitar a l'alumne per a plantejar, organitzar i dur a terme tasques de disseny relacionades amb l'edició de webs i en la producció, manteniment d'elements multimèdia i productes gràfics interactius.
S'utilitzaran programes d'edició web i s'adquirirà la capacitat per a interpretar les especificacions d'un/a dissenyador/a en un projecte de comunicació gràfica interactiva.

Requisits

Poden accedir directament les persones que tinguin algun dels títols o acreditacions següents:

  • Títol de tècnic/a o tècnic/a superior d'arts plàstiques i disseny.
  • Títol de tècnic/a de formació professional d'una família equivalent a una d'arts plàstiques i disseny a efectes de la prova d'accés.
  • Títols i acreditacions que permeten l'exempció de la prova específica de grau superior.
  • Certificat de superació amb aprofitament dels cursos comuns d'arts aplicades i oficis artístics (plans d'estudis establerts els anys 1963, 1984 o 1986).
  • Resolució d'exempció reconeguda per la Direcció General de Formació
  • Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.
  • Accés als Cicles de Grau Mitjà amb prova específica d'accés.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia de l'ensenyament d'aprenentatge es basa principalment en el desenvolupament de projectes per part de l'alumnat, enfocats a proveir les eines conceptuals necessàries per a fomentar la seva creativitat i autonomia. Aquests projectes van recolzats de classes magistrals i expositives per introduir els instruments, llenguatges i conceptes propis de les pràctiques a realitzar, debats dirigits a promoure l'expressió, la comprensió i l'esperit crític, dels processos d'experimentació i formació en empreses externes.

Titulació obtinguda

Certificacions oficials d'anglès. Titulació Oficial de Tècnic/a d'arts plàstiques i dissseny en assistència al producte gràfic interactiu.

Pràctiques

Aquest Cicle Formatiu inclou 200 hores de pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni.

Perspectives laborals

Agències de publicitat Empreses multimèdia Estudis de disseny Departaments de màrqueting Publicitat o disseny d'empreses Publicacions en línia

Avantatges del curs

Al final del Cicle Formatiu l'alumnat haurà desenvolupat les competències necessàries per a comunicar-se en llengua anglesa en un ampli ventall de contextos laborals i acadèmics.
Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu
Escola GEM
Campus i seus: Escola GEM
Escola GEM
C/ Àvila 9-43 08304 Mataró (Barcelona)
Sol·licita informació
X