Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
1400 hores
Consulteu el preu

Descripció

L'objectiu del Cicle és el de capacitar a l'alumne per a plantejar, organitzar i dur a terme tasques de disseny relacionades amb l'edició de webs i en la producció, manteniment d'elements multimèdia i productes gràfics interactius.
S'utilitzaran programes d'edició web i s'adquirirà la capacitat per a interpretar les especificacions d'un/a dissenyador/a en un projecte de comunicació gràfica interactiva.

Requisits

Poden accedir directament les persones que tinguin algun dels títols o acreditacions següents:

  • Títol de tècnic/a o tècnic/a superior d'arts plàstiques i disseny.
  • Títol de tècnic/a de formació professional d'una família equivalent a una d'arts plàstiques i disseny a efectes de la prova d'accés.
  • Títols i acreditacions que permeten l'exempció de la prova específica de grau superior.
  • Certificat de superació amb aprofitament dels cursos comuns d'arts aplicades i oficis artístics (plans d'estudis establerts els anys 1963, 1984 o 1986).
  • Resolució d'exempció reconeguda per la Direcció General de Formació
  • Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial.
  • Accés als Cicles de Grau Mitjà amb prova específica d'accés.

Metodologia

La metodologia de l'ensenyament d'aprenentatge es basa principalment en el desenvolupament de projectes per part de l'alumnat, enfocats a proveir les eines conceptuals necessàries per a fomentar la seva creativitat i autonomia. Aquests projectes van recolzats de classes magistrals i expositives per introduir els instruments, llenguatges i conceptes propis de les pràctiques a realitzar, debats dirigits a promoure l'expressió, la comprensió i l'esperit crític, dels processos d'experimentació i formació en empreses externes.

Titulació obtinguda

Certificacions oficials d'anglès. Titulació Oficial de Tècnic/a d'arts plàstiques i dissseny en assistència al producte gràfic interactiu.

Pràctiques

Aquest Cicle Formatiu inclou 200 hores de pràctiques obligatòries en empreses, tallers o estudis del sector professional. Són pràctiques formatives no laborals que es realitzen mitjançant un conveni.

Perspectives laborals

Agències de publicitat Empreses multimèdia Estudis de disseny Departaments de màrqueting Publicitat o disseny d'empreses Publicacions en línia

Avantatges del curs

Al final del Cicle Formatiu l'alumnat haurà desenvolupat les competències necessàries per a comunicar-se en llengua anglesa en un ampli ventall de contextos laborals i acadèmics.
Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Assistència al Producte Gràfic Interactiu
Escola GEM
Campus i seus: Escola GEM
Escola GEM
C/ Àvila 9-43 08304 Mataró (Barcelona)
Cursos més populars
X