CSP en Decoració i Estilisme d'Interiors

1022 Persones estan visitant aquest curs
Preu 3.300 €
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
CSP en Decoració i Estilisme d'Interiors
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
3 mesos
Preu 3.300 €

Descripció

Aquest curs intenta proporcionar un acostament a les principals eines de recerca i reflexió -tant teòriques com pràctiques- que es generen en l'àmbit de l'estilisme i la decoració d'espais interiors. Aquesta tasca es desenvolupa prenent com a factor fonamental les múltiples i profundes relacions existents entre individu, societat i l'espai interior en què es desenvolupen aquestes relacions.
 
Des de la perspectiva i la visió que ofereix la societat contemporània, la necessitat de generar espais adequats per al desenvolupament de la vida, el treball i les relacions socials s'ha convertit en una problemàtica a la qual ens enfrontem contínuament. Amb el present curs es pretén dotar l'alumne de les eines i criteris adequats per enfrontar-se al complex repte de "vestir" espais.
 
Per això proposem una introducció sobre els conceptes teòrics que considerem principals en la pràctica actual i una sèrie d'eines pràctiques que poden ajudar a desvetllar diferents possibilitats i camins professionals posteriors.

Destinataris

El curs va dirigit a estudiants, professionals del sector, i a interessats en general en l'estilisme i decoració d'espais interiors, que per raons laborals o personals necessitin d'aquesta especialització per enfrontar-se de manera eficaç a un sector cada vegada més competitiu i canviant.
Serà necessària la presentació d'un CV i una carta de motivació per a la inscripció (quan no es compleixin els requisits, l'escola avaluarà cada un dels casos singularment).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

El curs s'articula a partir de diversos àmbits de recerca: el procés creatiu, les eines per al desenvolupament de la disciplina i el coneixement i maneig de materials i tendències. Impulsats per la necessitat de combinar aquestes matèries de manera transversal el curs es desenvoluparà mitjançant un sèrie d'exercicis pràctics on es posaran en pràctica els coneixements adquirits en les sessions teòriques i testimonials. La realització d'aquests exercicis també acostarà l'alumne a la realitat professional del sector d'aquesta manera un punt fonamental en els objectius pedagògics del present curs. El curs es dividirà en diferents matèries impartides per alguns dels millors professionals de l'interiorisme i el disseny, combinant les sessions teòriques amb els exercicis pràctics. La metodologia didàctica també inclou la visita a showrooms i botigues referents en el sector.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: 16/01/2020 Crèdits: 15.

Objectius

Amb el present curs es pretén explorar en una disciplina, que malgrat la seva aparença de proximitat i quotidianitat, requereix d'un meticulós domini de tècnica i coneixements. Les últimes tendències, les relacions cromàtiques, la combinació de textures i materials són punts clau per a la confecció d'un espai harmònic i agradable que respongui a les necessitats de l'hàbitat de l'individu contemporani.
Per tant, s'intenta analitzar i proposar una sèrie d'experiències que tenen com a finalitat la interiorització per part de l'alumne del procés creatiu, des del seu germen fins al seu desenvolupament final.

Titulació obtinguda

La planificació didàctica de tots els cursos IED Màster es basa en els criteris que marca l'Espai Europeu d'Educació Superior (EEES). IED Màster adopta un sistema de crèdits que segueix l'estructura dels European Credit Transfer System (ECTS). IED Màster expedeix exclusivament títols privats propis.

Professorat

El coordinador del curs és José Manuel Fernández, arquitecte i coordinador del departament d'interiorisme de l'estudi de disseny "Lagranja design for companies and friends". Docent i coordinador extern d'IED Barcelona en els CSP en Disseny d'Interiors Contemporanis, i Estilisme i Decoració d'Espais Interiors.

Horari

Dimarts i dijous + divendres alterns, de 18:30-22:40
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X