Descripció

El nostre curs s'adapta a les exigències legals, ja que els MINISTERIS D'OCUPACIÓ I D'EDUCACIÓ així com l'INCUAL (Institut Nacional de Qualificacions) ens han proporcionat la informació necessària perquè el temari estigui dins dels seus paràmetres, respectant el que estableixen els reials decrets publicats al llarg d'aquests últims anys en la matèria.

  

Tenint en compte tot l'anterior, hem unit la necessitat dels esmentats MINISTERIS amb els nostres amplis coneixements en el sector del tatuatge, per desenvolupar un curs formatiu amb el qual els nostres alumnes surtin preparats per començar la seva carrera com a professionals, tant en un estudi aliè com per emprendre un projecte propi.

 

A més de les 120 hores exigides pel Ministeri de Treball, la EETP imparteix 20 hores més de teòrica i pràctica, a les quals se sumen altres 80 hores de pràctica en estudis professionals de tatuatge. Així, per optar al títol homologat de tatuador hauràs hagut de fer un total de 220 ??hores en les que posem a la teva disposició uns continguts legalment vàlids i minuciosament seleccionats així com una part pràctica útil i significativa per a l'alumnat, tot això mitjançant unes instal · lacions i materials de primera, comptant a més amb tota l'experiència del nostre capacitat equip de professors.

Veure més

Temari del curs

1. DIBUIX (24h). Coneixeràs les tècniques més elementals del dibuix artístic en relació al tatuatge, impartides per un professor de belles arts.

2. TEMM-Tècniques Elèctric Mecàniques i Materials - (18h). Un tatuador professional t'ensenyarà el funcionament, les parts, el manteniment i les tècniques de calibratge i regulació de les màquines de tatuar.

3. HISTÒRIA DEL TATUATGE (18h). Impartida per una antropòloga social i cultural. Coneixeràs els orígens del tatuatge, la seva importància en diferents cultures i societats, les principals tècniques per tatuar i els instruments emprats per a això al llarg de la història.

4. PRÀCTIQUES (40h). Un expert en tatuatge t'ensenyarà els passos a seguir per ser un professional, les fases prèvies, les de la realització del tatuatge i les posteriors i, com no, practicar en pell artificial, animal i humana.

 
5. * HIGIÈNIC SANITARI (35h). Hi ha uns coneixements higienicosanitaris imprescindibles que tot tatuador ha de posseir. Amb l'ajuda d'un tècnic especialista en aquesta matèria els aprendràs, amb la garantia que aquests aprenentatges tenen validesa a nivell europeu i en totes les comunitats autònomes a Espanya.
En compliment de la llei OMNIBUS (llei 25/2009 de 22/12), el diploma que es lliura amb aquest curs és vàlid a tots els efectes, davant TOTES LES COMUNITATS AUTÒNOMES I PAÏSOS MEMBRES DE LA UNIÓ EUROPEA, per convalidació a la Unió Europea.
El director de l'EETP i de l'Associació de Distribuïdors Nacional de Tatuaje i Piercing (ADNTP), Albert Grau, en col · laboració amb l'Associació Espanyola de Micropigmentació (AEM), organitza periòdicament la celebració dels cursos higiènics sanitaris imprescindibles per desenvolupar la professió de tatuador, d'acord amb la regulació establerta en el Decret esmentat.

Pràctiques i transversalitat
 

1. Pràctiques en un estudi professional (80h)

2. Workshop (5h). És la transversalitat que uneix totes les assignatures mitjançant conferències i / o xerrades sobre la professió de tatuador.
Veure més

Destinataris

Tota persona que vulgui aprendre a tatuar, en ser possible amb nocions mínimes de dibuix artístic.

Requisits

Documents a presentar per part de l'alumne:
DNI, NIE o passaport (qualsevol d'ells ha d'estar en vigor), cartilla de vacunació amb les vacunes al dia d'hepatitis i tètanus.

Idiomes en què s'imparteix

Espanyol i / o català

Horari/Torn

Matí (de 10:00 a 14:00) o Tarda (de 15:00 a 19:00)

Places

6

Durada

220 hores. 2 mesos.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid

Titulació obtinguda

títol oficial de tatuador

Preu

3.350 €
El curs complet són 3.350 ¤, amb la part del Higiènic Sanitari inclosa. Aquest import pot ser bonificat gràcies a la col · laboració de la Fundació Tripartita, en el cas que estiguis percebent nòmina en l'actualitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

CURS HOMOLOGAT DE TATUATGE

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.

CURS HOMOLOGAT DE TATUATGE