Descripció

Florència

Segles d'història i art han convertit a Florència en una ciutat amb un patrimoni únic al món. La cultura de l'Edat Mitjana i del Renaixement alterna i es combina harmoniosament als seus carrers, places, palaus i esglésies donant així testimoniatge d'un gloriós passat. Veure també programa per a nens i joves a l'estiu.Milan

La segona ciutat d'Itàlia i capital de la regió de la Lombardía, situada en el cor de la vall del riu Po. Un dels principals centres industrials, financers i comercials d'Itàlia. Veure també: "programa per a nens i joves a l'estiu."Sicília

Sobre el Mar Jònic s'estén la bella ciutat de Siracusa. Uneix a la seva bellesa natural una rica tradició i cultura. Colònia grega fundada al segle V A. de C., a partir de llavors romans, bizantins, àrabs, normandos, i aragonesos van passar per la illa i van deixar la seva empremta en aquesta ciutat siciliana.


Veure més

Temari del curs

Florència
Segles d'història i art han convertit a Florència en una ciutat amb un patrimoni únic al món. La cultura de l'Edat Mitjana i del Renaixement alterna i es combina harmoniosament als seus carrers, places, palaus i esglésies donant així testimoniatge d'un gloriós passat. Però, l'esforç de preservar aquest patrimoni no ha tancat a la ciutat en el túnel del temps. Molt al contrari, té un ritme vibrant, manifest tant en la vida estudiantil del barri universitari com en els homes de negocis que circulen per la ciutat en les seves "scooters".
L'escola està situada en un edifici modernista de 3 plantes i amb un petit jardí, en el centre de la ciutat i molt prop de l'estació central del ferrocarril. Disposa de 17 aules totalment equipades amb recursos audiovisuals. La reconeguda reputació del centre es deu a la gran professionalitat de l'equip docent que estimulen l'entusiasme dels alumnes i el seu interès en l'aprenentatge de l'italià. L'èmfasi en les activitats orals permet poder comunicar-se en italià en poc temps. També s'ofereix la possibilitat de combinar els estudis de llengua amb estudis d'art, disseny i fotografia.
Veure també programa per a nens i joves a l'estiu.

Milan
La segona ciutat d'Itàlia i capital de la regió de la Lombardía, situada en el cor de la vall del riu Po. Un dels principals centres industrials, financers i comercials d'Itàlia. Famós com a centre internacional de moda i amb gran varietat d'atractius culturals, històrics i artístics. Milà té un ritme de vida bastant més dinàmic que altres ciutats d'Itàlia. Considerada la "capital de l'estil", és un aciudad elegant, de bulevards arbrats i bella arquitectura. Però per sobre de tot, Milà és una ciutat jove, amb una vida noctrurna molt dinàmica, l'atmosfera característica del Navigli, els carrers del centre amb els seus atractivosa aparadors i una intensa vida cultural.
El centre d'estudis està situat en un edifici modernista amb jardí en el centre comercial de Milà, a 10 minuts de l'estació central del ferrocarril. Disposa de 17 aules totalment equipades amb recursos audiovisuals i el seu experimentat equip docent aplica les més modernes tècniques d'ensenyament per enfortir als alumnes en el seu acompliment en tot tipus de situacions, ja sigui a la universitat, al món dels negocis o amb els amics. També ofereix la possibilitat de combinar els estudis de llengua amb estudis d'art, disseny i fotografia.
Veure també: "programa per a nens i joves a l'estiu."

Sicília
Sobre el Mar Jònic s'estén la bella ciutat de Siracusa. Uneix a la seva bellesa natural una rica tradició i cultura. Colònia grega fundada al segle V A. de C., a partir de llavors romans, bizantins, àrabs, normandos, i aragonesos van passar per la illa i van deixar la seva empremta en aquesta ciutat siciliana.
Entre els seus atractius, està la petita illa d'Ortigia -que solament pot visitar-se a peu- en la qual es troba l'Església de Saint Lucia, que es va començar a construir en l'època bizantina i El Duomo construït sobre un antic temple grec. Altres edificis medievals com els Palaus de l'Arzobispado i del Senat, el Castello Maniace i el Palacio Bellomo, seu de la Galeria Regional, conformen el llegat cultural de Siracusa.
El Parc arqueològic de Neapolis, té la major part de monuments clàssics grecs i romans de Siracusa. En el Teatre Grec de Democopos amb 132 metres de diàmetre se celebra el famosíssim festival de teatre internacional que organitza l'Institut Nazionale del Dramma Antico.
El visitant podrà gaudir en aquesta petita ciutat del Mediterrani d'un paisatge ple de bellesa i història.
Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Cursos d'Italià a Itàlia: Floreencia, Milan, Sicília

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Cursos d'Italià a Itàlia: Floreencia, Milan, Sicília