Curs de Depenent Especialitzat de Botigues d'Animals

1095 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CODEF Consultors de formació
Curs de Depenent Especialitzat de Botigues d'Animals
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Girona
300 hores
Consulteu el preu

Descripció

El maneig i cura de les diferents espècies d'animals incloses en una botiga d'animals exigeixen la tasca d'un professional que conegui tant les característiques pròpies de les instal·lacions com, òbviament, les dels animals. En aquest sentit, el Dependent Especialitzat en Botigues d'Animals disposa d'uns coneixements específics que li permeten, a més de fer realitat les seves inquietuds, exercir professionalment en aquests establiments.

Temari

  • Mòdul 1. Màrqueting i legislació. Del màrqueting: definició i idees principals. Estratègies i Pla de màrqueting. Relació amb el client i gestió de vendes. La botiga d'animals: productes i organització. Promoció i publicitat a la botiga d'animals. Marc legal.
  • Mòdul 2. Gossos i gats. Descripció anatòmica. Zoonosis, malalties infeccioses i primers auxilis. Nutrició, maneig, allotjament i ètica. Etnologia canina. Etnologia felina.
  • Mòdul 3. Mamífers exòtics. Característiques generals dels mamífers exòtics. El conill nan. La conill d'Índies. La xinxilla. La rata i el ratolí. El hàmster. El jerbo. La fura.
  • Mòdul 4. Peixos d'Aquari. L'aquari: components i manteniment de l'aigua. Anatomia, alimentació, reproducció i malalties. Peixos d'aigua freda. Peixos d'aigua calenta. Peixos d'aigua salada.
  • Mòdul 5. Legislatiu. Coneixement i aspectes fonamentals de la legislació vigent de protecció dels animals CCAA i l'Estat Espanyol. Llei 22/2003 del 4 de juliol. RD 2/2008 del 15 d'abril de la Generalitat de Catalunya.

Destinataris

Curs dirigit als que vulguin treballar com a dependent especialitzat en una botiga d'animals, tinguin o no experiència en l'àrea veterinària.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

L'estudi de la part teòrica ho fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport dels teus professors. Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials obligatòries. Podràs assistir a les classes presencials en els nostres centres. T endrás tutories quan tu les demanes. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc, del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Examen online de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos. Aula Virtual amb activitats didàctiques, classes presencials de reforç, tutories, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i aula virtual. T'oferim: de 2 anys de tutories, classes presencials (opcionals) i actualitzacions. Certificat-títol acreditatiu en finalitzar els estudis. del Campus virtual, amb el qual podràs comptar amb materials de suport, materials complementaris

Objectius

  • Capacitar l'alumne per exercir professionalment com a venedor d'animals de zool & oacute; gic en tots els entorns possibles vinculats amb aquesta especialitat.
  • Dotar l'alumne dels coneixements b & agrave; sics i necessaris per a la realitzaci & oacute; de les tasques habituals del dependent d'animals: manteniment i higiene de l'establiment, coneixement dels diferents tipus de cures segons & uacute; n espècie, control i cura de cr & iacute; es, etc.

Titulació obtinguda

Una vegada obtingut el corresponent títol, pots acollir-te a una àmplia borsa de treball a la teva província i Comunitat.

Pràctiques

Pràctiques en centres especialitzats de tot Catalunya (opcionals).

Perspectives laborals

En el sector de les activitats veterinàries en els àmbits públic i privat, en empreses privades del sector o crear la meva pròpia empresa. En concloure aquest curs, l'alumne estarà preparat per treballar en botigues d'animals no només com a dependent especialitzat, sinó com a professional capacitat per atendre i resoldre les consultes i dubtes més habituals dels clients: cura, manteniment, alimentació, hàbits, prevenció, allotjament, etc.

Preu

Consulteu el preu
Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.
Curs de Depenent Especialitzat de Botigues d'Animals
CODEF Consultors de formació
Campus i seus: CODEF Consultors de formació
CODEF.cat Consultors de formació
C/ Marquès de Caldes de Montbui,123 bxs 17005 Girona
Sol·licita informació
X