Grau de Títol Superior en Disseny de Moda

1161 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
Grau de Títol Superior en Disseny de Moda
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

El Títol Superior en Disseny de Moda, en l'especialitat de Disseny de Moda, és equivalent a Grau Universitari (240 ECTS). Aquest curs forma professionals capaços d'anticipar respostes i solucions a les futures tendències estètiques i a les noves necessitats del mercat de la moda.
S'estudia una base teòrica i cultural amb l'objectiu que l'alumne creï un estil estètic i innovador que despunti en el mercat internacional de la moda i tingui gran capacitat creativa per actuar en un sector cada vegada més complex.

Temari

• El primer any del curs està centrat en l'adquisició dels conceptes bàsics del disseny, la cultura i la metodologia de projecte. S'ensenya a atrevir-se a crear i a comunicar.
• En el segon any es comença l'aprenentatge de les tècniques específiques de moda: patronatge, modelatge, il·lustració, complements, història, etc. Coneixements essencials per a qualsevol persona que treballi en l'àmbit de la moda. Es combina sempre la formació de tècniques tradicionals i modernes, per poder enfrontar-se a la indústria actual de manera completa i perquè cada alumne pugui trobar les tècniques que li facilitin desenvolupar la seva creativitat.
• En el tercer any l'alumne s'especialitza en l'itinerari de Disseny de Moda i comença a estudiar les últimes tendències, tècniques avançades de modelatge i patronatge, il·lustració, i a realitzar nombroses col·leccions (d'home i de dona). Destaca un projecte de sostenibilitat i moda i diversos treballs amb visió de futur pel que fa a tècniques i teixits.
• Durant el quart any es realitzen pràctiques en una empresa i es porta a terme el projecte de final de carrera que serveix com a carta de presentació al món professional. L'any culmina amb la desfilada dels dissenys elaborats en el projecte final.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Es basa principalment en una metodologia pràctica a través de projectes experimentals i simulacions empresarials guiades sota professionals del sector. El curs està dividit en mòduls d'assignatures perquè l'alumne realitzi un projecte rere l'altre i no diversos simultàniament. Un procés més efectiu que permet anar millorant tant el desenvolupament d'un concepte com el procés d'elaboració.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

4 anys acadèmics. Inici: Setembre 2019.

Objectius

El Títol Superior ofereix una trajectòria formativa que permet a l'alumne poder treballar per a diverses marques o crear la seva pròpia. Proporciona els coneixements per relacionar-se amb els diferents departaments d'una empresa de producció o per treballar en un departament de disseny.

Perspectives laborals

Dissenyador de Moda, estilista, trendsetter, dissenyador de complements de moda, visual merchandiser, comunicació de moda i imatge de marca, il·lustrador, consultor, patronista, estilista, dissenyador tèxtil, coolhunter, product manager, etc. Ex alumnes IED MODA treballen en: 3.1 Phillip Lim, A.Knackfuss, Agatha Ruiz de la Prada, Alexis Reyna, Antonio Miró, Armand Bassi, Balenciaga, Balmain, Bassols, Bibian Blue, Bless, Boris Bidjan Saberi, Camper, Cardón, Carolina Herrera, Chanel, Cortana, Cruciani Cashmere, Custo Barcelona, Desigual, Eden Park, Elie Saab, Emme Accessoris, Esprit, en Fórmula 1 Footwear, etc. Ex alumnes IED MODA amb marca pròpia: About Arianne, Aizuri by Hiske Ter Veld, Aljoscha Quooss, Angela Bang, Binvignat Streeter, Bruum Knits, Byphos, Closet BCN, Cynthia Buttenklepper, Eva vs. Maria, Geraldine Garcia, Anada Johannson, Ivy Day, Ixone Elzo, Kolbrun, Mariel Vermell, Nordic Wardrobe, Sinners London SCP, Twin i Vasya by Sasha, etc.
Campus i seus: IED Barcelona Escola Superior de Disseny
IED Barcelona Escola Superior de Disseny
C/ Biada, 11 08012 Barcelona
X