Descripció


El curs consta de quatre llibres -tres cds complementaris ( " Paidotribo Multimèdia" ) que abasten la pràctica totalitat de conceptes teòrics i exemples d'exercicis pràctics que necessita un entrenador / a personal professional per al correcte desenvolupament del seu treball .S'adjuntarà en cadascun dels dos primers llibres un full d'avaluació de la matèria que l'alumne haurà d'enviar a la delegació ANEF a la qual hagi demanat el curs , a més del treball final , del qual t'adjuntem el guió . El professorat responsable corregirà els fulls d'avaluació i el treball , determinant si l'alumne / a és apte .Els fulls d'autoavaluació no sempre es corresponen totalment amb el contingut de cada llibre . Amb això , ANEF intenta que l'alumne / a doni lògica a les respostes i augmenti la seva capacitat de recerca d'informació en altres fonts .En els tres cds complementaris ( " Paidotribo Multimèdia" ) , l'alumne pot ampliar coneixements realitzant un recorregut en tres etapes ( 3 CD - ROM ) , amb gràfics animats , fotos d'exercicis i vídeos explicatius


Veure més

Temari del curs

 

LA BIOMECÀNICA . Per conèixer i analitzar el moviment en els seus principis físics de base .

L'ENTRENAMENT : Per triar els mètodes i seleccionar els instruments d'una eficaç preparació atlètica .

EL MOTOR HUMÀ : Per millorar el funcionament del " motor" que produeix el moviment , el cos humà .

A més dels tres cds contenen un atles de tots els músculs i els moviments que realitzen i un diccionari de termes tècnics.

L'alumne tindrà a la seva disposició durant la realització del curs un tutor per a qualsevol tipus de consulta que desitgi. Es poden realitzar les consultes per telèfon al 93.421.18.12 o per email .


MATERIAL DIDÀCTIC

LLIBRES :
1 . VALORACIÓ I PRESCRIPCIÓ DE L'EXERCICI ( ACSM )
2 . PLANIFICACIÓ I ORGANITZACIÓ DE L'ENTRENAMENT ESPORTIU
3 . EXEMPLES PRÀCTICS DE TONIFICACIÓ AMB DIFERENTS MATERIALS
4 . MANUAL DE L'ENTRENADOR PERSONAL : Del Fitness al Wellness "

VIDEOS i CD 'S :

1 . Un DVD amb recursos i eines per al Entrenador Personal .
2 . 3 CD ROM amb contingut multimèdia addicional teoricopràctic .

MÈTODE D'AVALUACIÓ

Els dos primers llibres tindran cadascun un full d'avaluació que , un cop completades per l'alumne , seran remeses al centre ANEF .

En el curs d'Entrenador Personal a distància , juntament amb aquests fulls d'avaluació es realitzarà un treball sobre resolució de casos pràctics per part de l'alumne , que servirà d'avaluació de la part pràctica .

L'estructura del treball ve determinada per un guió donat per ANEF prèviament .
L'alumne tindrà en cadascuna de les avaluacions un màxim de tres convocatòries per poder aprovar . A partir de la quarta convocatòria l'alumne haurà d'abonar l'import total del curs per obtenir noves convocatòries .

 

Veure més

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs Entrenador Personal

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs Entrenador Personal