Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Màster oficial
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

L'Erasmus Mundus master's degree in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics (màster universitari Erasmus Mundus en Enginyeria Fotònica, Nanofotònica i Biofotònica) aprofundeix en els fonaments teòrics, experimentals i aplicats de la fotònica, especialment en els camps de l'enginyeria fotònica, la nanofotònica i la biofotònica. Incorpora cursos sobre la ciència de materials fotònics, nanofotònica, òptica quàntica, enginyeria òptica, microscòpia i fotònica biomèdica, espectroscòpia i energies renovables.

Inclou la possibilitat de realitzar estades en empreses i de sol·licitar beques Erasmus Mundus per a estudiants.

Competències per a les que et prepara el curs

- Comprendre de manera integrada els fonaments teòrics avançats de la fotònica, especialment en els camps de l'enginyeria fotònica, la nanofotònica i la biofotònica.
- Ser originals en el

Destinataris

El Màster s'adreça a estudiants del país, d'Europa o d'arreu del món, amb formació a nivell de grau en Ciències (en particular en Física) o en Enginyeria (en particular en Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica o Industrial), que vulguin adquirir coneixements i competències especialitzats en els àmbits del Màster, i també conèixer diferents universitats europees.

Requisits

Cal disposar d'una titulació de grau o equivalent en Ciències (Física, Química, etc.) o en Enginyeria (Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica, Industrial, etc.). Altres titulacions seran examinades pel Comitè de Selecció.

Idiomes en què s'imparteix

Anglès

Places

30

Durada

2 anys acadèmics

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB). Campus Diagonal Nord. Edifici B3. C. Jordi Girona, 1-3. 08034 Barcelona.

Titulació obtinguda

Màster Universitari

Perspectives laborals

Els postgraduats i postgraduades -aquest Màster seran experts que podran:
- Fer el doctorat en fotònica, òptica, física, enginyeria òptica, nanofotònica, biofotònica, telecomunicació, informació quàntica, etc., i incorporar-se a departaments d'R+D+I, en empreses, universitats i centres de recerca.
- Incorporar-se al món professional de la fotònica com a tècnics amb un alt nivell de qualificació i en serveis com la microscòpia, difracció de raigs-x, capes primes, etc.
- Treballar en grans empreses com a consultors o enginyers en temes relacionats amb la fotònica, com a tècnics comercials o de laboratori, o com a enginyers de desenvolupament d'aplicacions.
- Incorporar-se al món educatiu i de formació de nivell en el camp de la fotònica.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics

Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics