Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics

Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)

Descripció

L'Erasmus Mundus master's degree in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics (màster universitari Erasmus Mundus en Enginyeria Fotònica, Nanofotònica i Biofotònica) aprofundeix en els fonaments teòrics, experimentals i aplicats de la fotònica, especialment en els camps de l'enginyeria fotònica, la nanofotònica i la biofotònica. Incorpora cursos sobre la ciència de materials fotònics, nanofotònica, òptica quàntica, enginyeria òptica, microscòpia i fotònica biomèdica, espectroscòpia i energies renovables.

Inclou la possibilitat de realitzar estades en empreses i de sol·licitar beques Erasmus Mundus per a estudiants.

Competències per a les que et prepara el curs

- Comprendre de manera integrada els fonaments teòrics avançats de la fotònica, especialment en els camps de l'enginyeria fotònica, la nanofotònica i la biofotònica.
- Ser originals en el

Destinataris

El Màster s'adreça a estudiants del país, d'Europa o d'arreu del món, amb formació a nivell de grau en Ciències (en particular en Física) o en Enginyeria (en particular en Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica o Industrial), que vulguin adquirir coneixements i competències especialitzats en els àmbits del Màster, i també conèixer diferents universitats europees.

Requisits

Cal disposar d'una titulació de grau o equivalent en Ciències (Física, Química, etc.) o en Enginyeria (Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica, Industrial, etc.). Altres titulacions seran examinades pel Comitè de Selecció.

Idiomes en què s'imparteix

Anglès

Places

30

Durada

2 anys acadèmics

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB). Campus Diagonal Nord. Edifici B3. C. Jordi Girona, 1-3. 08034 Barcelona.

Titulació obtinguda

Màster Universitari

Perspectives laborals

Els postgraduats i postgraduades -aquest Màster seran experts que podran:
- Fer el doctorat en fotònica, òptica, física, enginyeria òptica, nanofotònica, biofotònica, telecomunicació, informació quàntica, etc., i incorporar-se a departaments d'R+D+I, en empreses, universitats i centres de recerca.
- Incorporar-se al món professional de la fotònica com a tècnics amb un alt nivell de qualificació i en serveis com la microscòpia, difracció de raigs-x, capes primes, etc.
- Treballar en grans empreses com a consultors o enginyers en temes relacionats amb la fotònica, com a tècnics comercials o de laboratori, o com a enginyers de desenvolupament d'aplicacions.
- Incorporar-se al món educatiu i de formació de nivell en el camp de la fotònica.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics