Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics

1015 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

L'Erasmus Mundus master's degree in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics (màster universitari Erasmus Mundus en Enginyeria Fotònica, Nanofotònica i Biofotònica) aprofundeix en els fonaments teòrics, experimentals i aplicats de la fotònica, especialment en els camps de l'enginyeria fotònica, la nanofotònica i la biofotònica. Incorpora cursos sobre la ciència de materials fotònics, nanofotònica, òptica quàntica, enginyeria òptica, microscòpia i fotònica biomèdica, espectroscòpia i energies renovables.
Inclou la possibilitat de realitzar estades en empreses i de sol·licitar beques Erasmus Mundus per a estudiants.

Competències per a les quals et prepara el curs

- Comprendre de manera integrada els fonaments teòrics avançats de la fotònica, especialment en els camps de l'enginyeria fotònica, la nanofotònica i la biofotònica. - Ser originals en el

Destinataris

El Màster s'adreça a estudiants del país, d'Europa o d'arreu del món, amb formació a nivell de grau en Ciències (en particular en Física) o en Enginyeria (en particular en Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica o Industrial), que vulguin adquirir coneixements i competències especialitzats en els àmbits del Màster, i també conèixer diferents universitats europees.

Requisits

Cal disposar d'una titulació de grau o equivalent en Ciències (Física, Química, etc.) o en Enginyeria (Enginyeria de Telecomunicació, Electrònica, Industrial, etc.). Altres titulacions seran examinades pel Comitè de Selecció.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

2 anys acadèmics

Titulació obtinguda

Màster Universitari

Perspectives laborals

Els postgraduats i postgraduades -aquest Màster seran experts que podran: - Fer el doctorat en fotònica, òptica, física, enginyeria òptica, nanofotònica, biofotònica, telecomunicació, informació quàntica, etc., i incorporar-se a departaments d'R+D+I, en empreses, universitats i centres de recerca. - Incorporar-se al món professional de la fotònica com a tècnics amb un alt nivell de qualificació i en serveis com la microscòpia, difracció de raigs-x, capes primes, etc. - Treballar en grans empreses com a consultors o enginyers en temes relacionats amb la fotònica, com a tècnics comercials o de laboratori, o com a enginyers de desenvolupament d'aplicacions. - Incorporar-se al món educatiu i de formació de nivell en el camp de la fotònica.

Lloc on s'imparteix el curs

Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació de Barcelona (ETSETB). Campus Diagonal Nord. Edifici B3. C. Jordi Girona, 1-3. 08034 Barcelona.
Erasmus Mundus Master in Photonics Engineering, Nanophotonics and Biophotonics
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Campus i seus: Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)
C/ Jordi Girona, 31 08034 Barcelona
Sol·licita informació
X