Curs escolar convalidable a Vancouver (Canadà)

1009 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Curs escolar convalidable a Vancouver (Canadà)
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Consulteu el preu

Descripció

Dirigit a alumnes interessats en la gran experiència de cursar l'Any Escolar en una de les zones més belles del Districte de Columbia de Canadà. Els oferim tots els serveis per
satisfer les necessitats i interessos dels estudiants que abasten des de Primària fins a Secundària. A tan sols 45 min de Vancouver, amb una població de 85.000 hab, es troba el High School seleccionat, a la vora de l'impressionant Riu Fraser i a l'ombra de les majestuoses muntanyes costaneres Golden Ears.

Fitxa tècnica:
  • Preu Curs escolar: 18.570 euros.
  • Localització: Vancouver
  • Tipus d'escola: Mixt
  • Cursos acadèmics: 1r ESO a 2n Batxillerat
  • Ciutat pròxima: Vancouver
  • Afiliació religiosa: multiconfessional
  • Nombre total alumnes: 800 aprox. (50 internacionals aprox.)
  • Ràtio alumnes-professor: 25-30: 1
  • Uniforme: No
  • Nivell requerit: Tots els nivells (Francès o Anglès)
  • Aeroport final de destinació: Vancouver Airport
  • Anglès extra: inclòs en el preu si es necessita


Característiques
Els estudiants internacionals s'incorporen en l'àmbit escolar assistint a totes les classes amb alumnes canadencs.
L'ambient es concentra en el centre de la ciutat, el qual compta amb una seu per a joves amb diverses activitats d'avantguarda, a més de biblioteca, centre de belles arts, i una gran varietat de botigues i boutiques. Durant els caps de setmana els estudiants poden visitar la ciutat de Vancouver.
El High School va ser fundat el 1956 i s'utilitzen els mètodes més avançats i tecnològics per facilitar a l'alumne l'aprenentatge.
S'ofereixen diversos serveis als estudiants incloent assessorament, orientació professional, consells per companys, programa d'estratègies d'aprenentatge i programes d'aprenentatge individuals. Les classes s'imparteixen de 8:30 a 3:00 de la tarda. A continuació s'inicien els esports.
El High School ha estat renovat entre 2007 i 2009. Compta amb àmplies instal·lacions, noves infraestructures (incloent un teatre professional), cafeteria, extensos i bonics camps de joc.

Curs Escolar High School
La convalidació dels estudis cursats a Canadà és més uniforme per a tots els cursos i més senzilla que als EUA.
Com a mínim es necessiten cursar i aprovar durant tot l'any 5 assignatures del grau corresponent, sabent que normalment tindran 8-10 assignatures d'entre Matemàtiques,
Ciències (Química, Biologia, Física), Estudis socials (Civilitzacions de l'Oest, Història), Educació física, Anglès i Literatura, Idiomes (Japonès, Francès), Art tèxtil, Història, Geografia, Esports, Creació de joies, Música, Cor, pintura, Dibuix, Art digital, Arts gràfiques, Teatre, Treballs en metall o fusta.
Pel que fa al programa d'Art els estudiants poden combinar diverses disciplines com a actuació / gravació, dansa / música i arts visuals. L'escola té un complet teatre i per tant ofereix una gran varietat d'assignatures de teatre, a més de vídeo producció. El programa de música inclou: cor, banda de jazz, banda júnior, banda sènior, concert coral i
guitarra.
Addicionalment, es poden escollir dues assignatures d'ensenyament especialitzat (Academy) sobre Futbol, ??Cuina, Hoquei sobre gel, Estudis Eqüestres, Tecnologia automotriu, Vídeo i Animació digital, Música, entre d'altres. Al final del curs s'obté el certificat corresponent.

Hi ha la possibilitat d'incorporar l'assignatura de Francès en el currículum, fins i tot realitzar immersió en Francès seleccionant 3 o 4 assignatures directament en Francès.

Batxillerat Internacional
És un programa equivalent a 1r i 2n de Batxillerat (Graus 11 i 12 de Canadà), especialitzat i d'alta preparació, per la qual cosa es recomana haver superat 3r i 4t d'ESO amb Notables i Excel·lents, alta motivació i disposició a treballar en grup .
S'imparteixen 6 assignatures en total, 3 de nivell baix (Certificat, nota almenys 5) i 3 a nivell alt (diploma, nota de 7 a màxim), encara que poden ser totes de nivell alt per als alumnes més aplicats.

Allotjament
Família canadenc seleccionada. Els coordinadors locals seleccionen la família idònia per a l'estudiant d'acord a les seves preferències. Li ofereix pensió completa (packed "lunch"
al migdia), habitació individual equipada per a l'estudi I tot el suport que necessiti. Les famílies resideixen normalment en cases unifamiliars, facilitant tot el confort que l'estudiant necessita, als voltants de l'High School (distància a peu) o a poca distància amb cotxe de la família o en bus local. En algunes ocasions resideixen 2 estudiants en la mateixa família, compartint amb una altra nacionalitat.

Requisits

Edat 12 a 18 anys.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Promocions

El preu inclou: allotjament en família canadenca amb pensió completa (inclou vacances i breaks); llibres de text estàndard; recollida des de l'aeroport final de destinació i viceversa per Nadal.
<br> Preu garantit: Si en aquest col·legi no fos acceptat els oferiríem un altre de les mateixes característiques i preu.

Preu

Consulteu el preu
Curs escolar: 18.570 euros. 1 semestre: 10.450 euros. 12 setmanes: 5.760 euros. 8 setmanes: 3.940 euros. 4 setmanes: 2.120 euros. En destí l'estudiant ha d'abonar addicionalment activitats extres, possible bo bus, etc. El preu no inclou assegurança ni bitllet.
Curs escolar convalidable a Vancouver (Canadà)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
Campus i seus: CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Barcelona, Madrid)
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros
C/ Bori i Fontestà, 19 08006 Barcelona
CIE, Consulting Idiomas Extranjeros (Madrid)
Núñez de Balboa, 28 28001 Madrid
Sol·licita informació
X