FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA

IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona

Cicle formatiu de grau mitjà
Presencial
  • Barcelona

Descripció

Indústries alimentàries

Tècnic en Panificació i Rebosteria

Grau mijà

1400 hores. (1 curs acadèmic)



De què treballaras?

Forner.

Pastisser.

Reboster.

Elaborador de turró-massapà, xocolata, confiteria.



On treballaràs?

En la indústria alimentària (fabricació de pa, gelateria, pastisseria, cacau, confiteria, etc.).

Temari del curs

Què estudiessis?
Crèdits Durada
Operacions i control de magatzem 60 hores
Forneria i brioxeria 120 hores
Elaboracions bàsiques de pastisseria 120 hores
Especialitats i acabats de pastisseria i confiteria 60 hores
Envasament i embalatge 60 hores
Higiene en la indústria alimentària 60 hores
Seguretat en la indústria alimentària 30 hores
Administració, gestió i comercialització en la petita empresa 60 hores
Primeres matèries, productes i processos de forneria, pastisseria i confiteria 90 hores
Sistemes de control i auxiliars dels processos 90 hores
Formació i orientació laboral 60 hores
Formació en centris de treball 440 hores
Síntesi 60 hores

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

FORNERIA, REBOSTERIA I CONFITERIA