Grau en Estudis d'Arquitectura (ETSAV-UPC)

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Sant Cugat del Vallès. (Barcelona)
Més de 10000 €

Descripció

La titulació de Grau en Estudis d'Arquitectura | GEArq i el Màster en Arquitectura | MARQ, s'emmarquen en l'esquema general de la formació d'Arquitecte que l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) aborda en la seva totalitat a través d'un sistema modular 3 + 2 + 1.

El primer mòdul (3 anys), té com a objectiu apropar progressivament a l'estudiant a la disciplina arquitectònica, proporcionant-li una formació general sobre les matèries que conformen els estudis i el seu desenvolupament bàsic. La superació d'aquest primer mòdul, dóna lloc a l'expedició d'un diploma atorgat per l'ETSAV.

Els dos primers mòduls (3 + 2 anys), donen lloc al títol de Grau en Estudis d'Arquitectura, que, a través de l'adquisició de les competències bàsiques, generals, transversals i específiques pròpies de la titulació, forma professionals preparats per a la seva inserció en el mercat laboral, capaços d'executar projectes independents i exhaustius aplicats al disseny, capaços d'afrontar un màster universitari i, en concret, permetre l'accés al màster en Arquitectura que habilita per a la professió d'arquitecte.

El tercer mòdul (3-2-1 anys) dóna lloc al Màster en Arquitectura que formarà professionals que exerceixin la professió, capaços de dissenyar integralment edificis i espais urbans amb una preocupació inherent per l'entorn habitable i la vida humana que s'hi desenvolupa.

Requisits

Preparació tècnica bàsica en Física i Matemàtiques que facilitarà cursar les matèries sobre estabilitat i confort dels edificis.
Preparació bàsica en Dibuix tècnic per aprendre adequadament el funcionament de les eines de la comprensió d'espais.
Grau en Estudis d'Arquitectura (ETSAV-UPC)
Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallès (ETSAV - UPC)
Campus i seus: Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallès (ETSAV - UPC)
Escuela Técnica Superior de Arquitectura del Vallès (ETSAV - UPC)
C. Pere Serra, 1-15 08173 Sant Cugat del Vallès. (Barcelona)
Cursos més populars
Sol·licita informació
X