Facultat de Ciències (UAB)

Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia

Facultat de Ciències (UAB)

Descripció


La UAB ofereix el Grau de Ciències Ambientals amb l'objectiu d'assegurar la formació de professionals amb una visió global i multidisciplinària de la problemàtica ambiental. La titulació està enfocada a la comprensió dels aspectes científics, tècnics, socials, territorials, econòmics i jurídics de les qüestions ambientals.Els titulats-que arriben a un 94,4% d'inserció laboral-esdevenen professionals de l'anàlisi, la conservació i la gestió del medi i els recursos naturals; de la gestió de la qualitat ambiental en empreses, administracions públiques i organitzacions de la societat civil; de la comprensió dels processos socials que intervenen en la qualitat ambiental i la seva relació amb la salut; i de la comunicació i l'educació ambientals.


Veure més

Destinataris

ortides professionalsL'estudi del medi ambient és un camp en plena expansió ocupacional. Les sortides professionals d'un ambientòleg són:- Gestió del medi natural i urbà (agroturisme, biomassa, desenvolupament rural sostenible; gestió i assessorament a l'administració; estudi, disseny i implantació de polítiques ambientals; avaluació de l'impacte ambiental de projectes, desenvolupament i aplicació de la legislació ambiental; ordenació territorial i planificació estratègica, estudi, planificació i prevenció en salut i risc ambientals).

- Tecnologia ambiental (prevenció, anàlisi, control i tractament de la contaminació, disseny i desenvolupament de productes i serveis ecoeficients i ecoinnovadors, arquitectura, urbanisme i mobilitat sostenibles, assessorament i gestió ambientals a l'empresa; seguretat i higiene industrials; auditoria ambiental).

- Recursos naturals, energètics i hídrics (estudi, anàlisi i gestió de recursos naturals; eficiència energètica i energies renovables, gestió i aprofitament dels residus i els subproductes, gestió de recursos hídrics).

- Comunicació i educació ambiental (docència, sensibilització i comunicació ambientals, assessorament en el tercer sector i organitzacions no governamentals, negociació, participació i mediació en conflictes ambientals).

- Recerca ambiental en el marc de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (biodiversitat, riscos biològics, agroecologia i etnologia, canvi climàtic i global, geociències marines i oceanografia, ecologia industrial, anàlisi de cicle de vida i ecodisseny; economia ecològica, sociologia ambiental i polítiques públiques; empresa i medi ambient, comptabilitat ambiental i responsabilitat social corporativa; aspectes socials, territorials, tecnològics i ambientals en la gestió de l'aigua i l'energia, monitoratge ambiental, contaminació i aerobiologia).


Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Places

70

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia