Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia

1086 Persones estan visitant aquest curs
entre 1.000 € i 2.500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Facultat de Ciències (UAB)
Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
5 anys
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

La UAB ofereix el Grau de Ciències Ambientals amb l'objectiu d'assegurar la formació de professionals amb una visió global i multidisciplinària de la problemàtica ambiental. La titulació està enfocada a la comprensió dels aspectes científics, tècnics, socials, territorials, econòmics i jurídics de les qüestions ambientals.

Els titulats-que arriben a un 94,4% d'inserció laboral-esdevenen professionals de l'anàlisi, la conservació i la gestió del medi i els recursos naturals; de la gestió de la qualitat ambiental en empreses, administracions públiques i organitzacions de la societat civil; de la comprensió dels processos socials que intervenen en la qualitat ambiental i la seva relació amb la salut; i de la comunicació i l'educació ambientals.

Destinataris

ortides professionals

L'estudi del medi ambient és un camp en plena expansió ocupacional. Les sortides professionals d'un ambientòleg són:

- Gestió del medi natural i urbà (agroturisme, biomassa, desenvolupament rural sostenible; gestió i assessorament a l'administració; estudi, disseny i implantació de polítiques ambientals; avaluació de l'impacte ambiental de projectes, desenvolupament i aplicació de la legislació ambiental; ordenació territorial i planificació estratègica, estudi, planificació i prevenció en salut i risc ambientals).
- Tecnologia ambiental (prevenció, anàlisi, control i tractament de la contaminació, disseny i desenvolupament de productes i serveis ecoeficients i ecoinnovadors, arquitectura, urbanisme i mobilitat sostenibles, assessorament i gestió ambientals a l'empresa; seguretat i higiene industrials; auditoria ambiental).
- Recursos naturals, energètics i hídrics (estudi, anàlisi i gestió de recursos naturals; eficiència energètica i energies renovables, gestió i aprofitament dels residus i els subproductes, gestió de recursos hídrics).
- Comunicació i educació ambiental (docència, sensibilització i comunicació ambientals, assessorament en el tercer sector i organitzacions no governamentals, negociació, participació i mediació en conflictes ambientals).
- Recerca ambiental en el marc de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (biodiversitat, riscos biològics, agroecologia i etnologia, canvi climàtic i global, geociències marines i oceanografia, ecologia industrial, anàlisi de cicle de vida i ecodisseny; economia ecològica, sociologia ambiental i polítiques públiques; empresa i medi ambient, comptabilitat ambiental i responsabilitat social corporativa; aspectes socials, territorials, tecnològics i ambientals en la gestió de l'aigua i l'energia, monitoratge ambiental, contaminació i aerobiologia).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Català, castellà i anglès.
Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia
Facultat de Ciències (UAB)
Campus i seus: Facultat de Ciències (UAB)
Facultat de Ciències (UAB)
Edifici Rectorat- Bellaterra 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X