Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia

Facultat de Ciències (UAB)

Grau
Presencial
Oficial / Homologat
4 Anys
  • Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
consultar preu

Descripció


La UAB ofereix el Grau de Ciències Ambientals amb l'objectiu d'assegurar la formació de professionals amb una visió global i multidisciplinària de la problemàtica ambiental. La titulació està enfocada a la comprensió dels aspectes científics, tècnics, socials, territorials, econòmics i jurídics de les qüestions ambientals.Els titulats-que arriben a un 94,4% d'inserció laboral-esdevenen professionals de l'anàlisi, la conservació i la gestió del medi i els recursos naturals; de la gestió de la qualitat ambiental en empreses, administracions públiques i organitzacions de la societat civil; de la comprensió dels processos socials que intervenen en la qualitat ambiental i la seva relació amb la salut; i de la comunicació i l'educació ambientals.


Veure més

Destinataris

ortides professionalsL'estudi del medi ambient és un camp en plena expansió ocupacional. Les sortides professionals d'un ambientòleg són:- Gestió del medi natural i urbà (agroturisme, biomassa, desenvolupament rural sostenible; gestió i assessorament a l'administració; estudi, disseny i implantació de polítiques ambientals; avaluació de l'impacte ambiental de projectes, desenvolupament i aplicació de la legislació ambiental; ordenació territorial i planificació estratègica, estudi, planificació i prevenció en salut i risc ambientals).

- Tecnologia ambiental (prevenció, anàlisi, control i tractament de la contaminació, disseny i desenvolupament de productes i serveis ecoeficients i ecoinnovadors, arquitectura, urbanisme i mobilitat sostenibles, assessorament i gestió ambientals a l'empresa; seguretat i higiene industrials; auditoria ambiental).

- Recursos naturals, energètics i hídrics (estudi, anàlisi i gestió de recursos naturals; eficiència energètica i energies renovables, gestió i aprofitament dels residus i els subproductes, gestió de recursos hídrics).

- Comunicació i educació ambiental (docència, sensibilització i comunicació ambientals, assessorament en el tercer sector i organitzacions no governamentals, negociació, participació i mediació en conflictes ambientals).

- Recerca ambiental en el marc de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (biodiversitat, riscos biològics, agroecologia i etnologia, canvi climàtic i global, geociències marines i oceanografia, ecologia industrial, anàlisi de cicle de vida i ecodisseny; economia ecològica, sociologia ambiental i polítiques públiques; empresa i medi ambient, comptabilitat ambiental i responsabilitat social corporativa; aspectes socials, territorials, tecnològics i ambientals en la gestió de l'aigua i l'energia, monitoratge ambiental, contaminació i aerobiologia).


Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès.

Places

70

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia

També et recomanem aquests cursos

Grau en Ciències Ambientales + Grau de Geologia