Descripció

L'evolució de la nostra societat està marcada per la globalització de l'economia i per la transmissió de la informació i del coneixement. Aquests processos han fet que la ciència econòmica esdevingui un instrument clau per a l'anàlisi i la gestió dels esdeveniments socials presents i futur.L'economia ajuda a respondre preguntes, grans i petites, sobre problemes col · lectius i d'organització. Per exemple, el foment de la igualtat d'oportunitats per a tots els individus, el creixement sostenible protegint el medi ambient o la solució als forts moviments migratoris són algunes qüestions que la ciència econòmica permet abordar amb solvència i eficàcia.El grau d'Economia proporciona una formació teòrica i empírica que capacita els graduats per comprendre la realitat econòmica que ens envolta, analitzar els problemes econòmics i, per tant, formular propostes adequades per a la seva resolució. L'estudiant podrà especialitzar en les àrees que més l'interessin gràcies a l'ampli ventall d'assignatures optatives que s'ofereixen.

Tipus d'avaluacióLa metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada, en la qual es valora tota la feina desenvolupada per l'estudiant a partir de les classes rebudes, les pràctiques i les presentacions orals i escrites.

Veure més

Destinataris

Perfil d'ingrésEl perfil adequat per a l'estudiant d'aquesta titulació és el d'una persona sensibilitzada pels temes socials, econòmics i polítics. També convé que tingui o desitgi assolir competències en lideratge i habilitats de comunicació. Es recomana que tingui un bon nivell de matemàtiques i estigui familiaritzat amb la informàtica i l'anglès.

Veure més

Idiomes en què s'imparteix

Català i castellà i / o anglès.

Durada

Període lectiu

4 cursos que es poden desenvolupar en 4 anys acadèmics dividits en dos semestres.

Perspectives laborals

Los graduados en Economía se caracterizan por la variedad de perfiles profesionales a los que pueden optar. Las salidas profesionales incluyen desde analista financiero, monetario, de mercado y de políticas públicas hasta consultor sectorial pasando por la dirección de organismos e instituciones económicas, economista del Estado, servicios de estudios y cooperación económica.

Promocions

beques específiquesS'admeten estudiants amb beca-salari Mtaca UAB-Banco Santander.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Economia

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos