Facultat de Nàutica de Barcelona (FNB - UPC)

Grau en Nàutica i Transport Marítim (FNB)

Facultat de Nàutica de Barcelona (FNB - UPC)

DescripcióAmb el grau en Nàutica i Transport Marítim*,  adquiriràs els coneixements tècnics necessaris per garantir l'òptima direcció de les maniobres en l'àmbit de la navegació, de la seguretat i la prevenció de la contaminació, dels transports especials i dels sistemes radioelectrònics, entre altres. La teva formació es completarà amb coneixements sobre meteorologia, tècniques de representació i disseny per ordinador, legislació i normativa marítima i organització, gestió, comercialització i finançament d'empreses marítimes. Podràs escollir entre dues mencions:

 Menció en Pràctiques en Vaixell

T'embarcaràs en un vaixell mercant com a alumne en pràctiques i podràs realitzar part de les pràctiques professionals necessàries per obtenir el títol de pilot de la marina mercant.Menció en Negoci Marítim i Logística Portuària

Adquiriràs coneixements sobre el  funcionament i els agents que intervenen en el negoci marítim i la logística portuària, aprofundint en temes de gestió, planificació, legislació, economia, negoci marítim internacional i de curta distància, etc. Aquesta menció s'imparteix en anglès.*Denominació pendent d'aprovació pel Consejo de Universidades.
Veure més

Places

45

Durada

4 anys

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona

Titulació obtinguda

Grau en Enginyeria Nàutica i Transport Marítim i el títol professional de pilot de la marina mercant.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Grau en Nàutica i Transport Marítim (FNB)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Grau en Nàutica i Transport Marítim (FNB)